Τρίτη, 24 Δεκέμβριος 2013 16:52

Παράπονα Αχαϊκής και Ζερδεβά για την διαιτησία στην Καλαμάτα, παρά τα όσα δείχνει το βίντεο του αγώνα...

Γράφτηκε από τον
Σε δηλώσεις του στo pelop.gr της Πάτρας, ο προπονητής της Αχαϊκής Γιάννης Ζερδεβάς εξέφρασε παράπονα για την διαιτησία που έτυχε η Αχαϊκή στην Καλαμάτα την Κυριακή.
«Με ένα ανύπαρκτο πέναλτι ολοκλήρωσε το έργο του. Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο μας διέλυσε με τα φάουλ και τις κάρτες, πρέπει να σφύριξε 30 φάουλ εις βάρος μας. Για μένα δεν υπάρχει πέναλτι, ο Λαμπρόπουλος πάει να μπει μπροστά για να πάρει την κεφαλιά, δεν τον τράβηξε. Ο επιθετικός είναι με την πλάτη στην εστία, ενώ στο ξεκίνημα της φάσης έχει κάνει επιθετικό φάουλ το οποίο δεν δόθηκε».

Παραδέχθηκαν στην Αχαϊκή πως η Καλαμάτα ήταν καλύτερη, αυτό όμως δεν αποδείχθηκε με γκολ, δεν μπορούσε να σκοράρει, παρά μόνο αν ο διαιτητής έδινε πέναλτι. Οπερ και εγένετο στο 95'. «Είχαμε στόχο την ισοπαλία και εάν μας δινόταν η ευκαιρία, σε κάποια αντεπίθεση να σκοράρουμε. Η Καλαμάτα έχει 5-6 πραγματικά σπουδαίους ποδοσφαιριστές, όμως δεν μπορούσε να σκοράρει στην άμυνα μας», σχολίασε σχετικά ο Γιάννης Ζερδεβάς.

Notosport (Να σημειώσουμε εμείς πάντως πως το βίντεο του αγώνα δεν δικαιώνει τον κ. Ζερδεβά, καθώς φαίνεται καθαρά πως υπάρχει σπρώξιμο του Λαμπρόπουλου στον Ηλιόπουλο).