Τετάρτη, 04 Ιούλιος 2018 12:35

Ξεκίνησε η μεταγραφική ενίσχυση στον Τσικλητήρα Πύλου

Γράφτηκε από τον

 

Μετά την εκλογή νέας διοίκησης με επικεφαλής την Ολγα Μπέλλα και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Αργυρόπουλο, ξεκίνησε και η μεταγραφική ενίσχυση στον Τσικλητήρα.

Η ομάδα της Πύλου συμφώνησε με τους Ρεντινέλ Σεφεράσι, Παναγιώτη Καγιανά, ενώ επιστρέφει από το Διαβολίτσι ο Παναγιώτης Τσώνης,

Ο Σεφεράσι αγωνιζόταν τα τελευταία πέντε χρόνια στον Πανθουριακό, όπου είχε προπονητή τον νυν τεχνικό του Τσικλητήρα. Η απόκτησή του προσθέτει εμπειρία στο χώρο της μεσοαμυντικής γραμμής.

Ο Καγιανάς προέρχεται από την Α.Ε. Γαργαλιάνων, ενώ έχει παίξει σε Στενωσιά και Μεσσηνιακό και αγωνίζεται ως μπακ χαφ, ενώ ο Τσώνης γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην Πύλο και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Πρόκειται για παίκτη που θα βοηθήσει στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Ο Τσώνης ενδέχεται να έχει και πάλι συμπαίκτη τον Στέλιο Ηλιόπουλο, ο οποίος αποχώρησε από το Διαβολίτσι και είναι κοντά στον Τσκλητήρα. Ο 35χρονος μέσος έχει συνεργαστεί με τον Γ. Αργυρόπουλο στον Πανθουριακό και με την εμπειρία του θα βοηθήσει στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ανανέωσε ο Γεωργιάδης

Εκτός από μεταγραφές, η χθεσινή μέρα είχε και μία ανανέωση για τον Τσκλητήρα, που μετά από δύο χρόνια παρουσίας στη Γ’ εθνική, επιστρέφει στην Α’ τοπική. Ο Δημήτρης Γεωργιάδης, ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του περσινού ρόστερ, συμφώνησε με τη διοίκηση και θα μείνει για μία ακόμα σεζόν στην Πύλο. Ο Γεωργιάδης αγωνίζεται ως αριστερό μπακ.