Τετάρτη, 04 Ιούλιος 2018 18:05

Στα Σπάτα για πάντα η ΑΕΚ

Γράφτηκε από τον

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, ολοκλήρωσε την αγορά του προπονητικού κέντρου των Σπάτων και το δωρίζει στην ποδοσφαιρική ομάδα.

Στον εδώ και καιρό γνωστό πλειστηριασμό των εγκαταστάσεων των Σπάτων που έγινε σήμερα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν που το αγόρασε και πλέον με δική του δωρεά, στην ουσία το προπονητικό κέντρο των Σπάτων ανήκει πλέον στην ΑΕΚ.

Μία ακόμα κίνηση εξασφάλισης ενός καλύτερου μέλλοντος για την ομάδα, η οποία απομακρύνει και τα σύννεφα της ανασφάλειας που επιχείρησαν να δημιουργήσουν κύκλοι και δημοσιεύματα παντελώς ανυπόστατα.

Η ΑΕΚ θα έχει σύντομα την δική της ποδοσφαιρική έδρα, ενώ τα έργα στο προπονητικό Κέντρο των Σπάτων θα συνεχιστούν ώστε να αποκτήσει ακόμα περισσότερες ανέσεις.

Όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr στην ΑΕΚ προχωρούν και για την υλοποίηση επιπλέον σημαντικών σχεδίων, τα οποία θα βοηθήσουν όλες τις ομάδες (συμπεριλαμβανομένων εκείνων των Ακαδημιών) να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους σε συνθήκες απόλυτης ηρεμίας, ασφάλειας και σύγχρονων παροχών.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προσαρμογή του χώρου για την κατασκευή επιπλέον δύο ποδοσφαιρικών γηπέδων, ενώ έχει παραδοθεί στον Δημήτρη Μελισσανίδη το σχέδιο ανέγερσης σύγχρονου ξενώνα εντός του προπονητικού κέντρου των Σπάτων, όπου θα στεγάζονται παιδιά των Ακαδημιών, ενώ δεν αποκλείεται μελλοντικά να φιλοξενείται και η πρώτη ομάδα πριν από τους εντός έδρας αγώνες της, όπως επί χρόνια έκανε ο Παναθηναϊκός στην Παιανία.

Με πρωτοβουλία του Μελισσανίδη έχουν ήδη αγοραστεί επιπλέον της σημερινής έκτασης ακόμα 70 στρέμματα για την επέκταση των γηπέδων αλλά και για τα μελλοντικά σχέδια που έχει ο ίδιος για την πλήρη αναμόρφωση του προπονητικού κέντρου.

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ