Δευτέρα, 09 Ιούλιος 2018 12:28

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Επαφή με Γουνδουλάκη για επιστροφή

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Επαφή με Γουνδουλάκη για επιστροφή

Μετά την απόκτηση του έμπειρου Χρήστου Μίνγκα οι μεταγραφικές κινήσεις της "Μαύρης Θύελλας" αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, στους “μελανόλευκους” έχει προταθεί ο Φανούρης Γουνδουλάκης, την περίπτωση του οποίου βλέπουν πολύ θετικά στην Μεσσηνιακή ομάδα. Πρόκειται άλλωστε για παίκτη εγνωσμένης αξίας με πολυετή θητεία στην Σούπερ Λίγκα, ο οποίος θυμίζουμε πως είχε παίξει στην Καλαμάτα από το 2000 εώς το 2004 μετρώντας 55 συμμετοχές και 9 γκολ.

Στην συνέχεια αγωνίστηκε με επιτυχία στον Πανιώνιο για 9 χρόνια, ακολούθησε η μεταγραφή στον Πλατανία όπου έμεινε 4 χρόνια ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Δόξα Δράμας.

Ο 35χρονος πλέον ποδοσφαιριστής πριν κατηφορίσει το 2013 στην Κρήτη μέτρησε σχεδόν μια δεκαετία στον Πανιώνιο και στη Σούπερ Λίγκα με πάνω από 200 συμμετοχές και συμμετοχή σε κύπελλο Ουέφα και Ιντερτότο! Στη Νέα Σμύρνη πήγε τον Ιανουάριο του 2004 από την Καλαμάτα στην οποία ξεκίνησε ουσιαστικά το επαγγελματικό του ταξίδι, ερχόμενο από τον Λουτράκι.

Εχει υπάρξει διεθνής με την εθνική ελπίδων, ενώ συμμετείχε και στην ολυμπιακή ομάδα του 2004. Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις στην μεσοεπιθετική γραμμή και ουσιαστικά θα αποτελέσει τον ηγέτη της Καλαμάτας στην προσπάθεια για την άνοδο.

Ο Γουνδουλάκης είχε μιλήσει και πέρυσι με την Καλαμάτα, που είχε τον Σταύρο Παπαδόπουλο πρόεδρος, όμως τελικά δεν είχε προχωρήσει η μεταγραφή του. Μένει να δούμε αν φέτος θα γίνει πραγματικότητα η επιστροφή του στην Καλαμάτα, κάτι που φαίνεται αρκετά πιθανό.