Παρασκευή, 27 Δεκέμβριος 2013 16:45

ΠΑΜΙΣΟΣ: Επιστροφή Σπύρου Τσίκινη στον πάγκο

Γράφτηκε από τον

Ο… κύβος ερρίφθη και έτσι μετά από δύο εβδομάδες ο Πάμισος ανακοίνωσε τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Αργυρόπουλο…

Αυτός είναι ο γνώριμος της νησιώτικης ομάδας Σπύρος Τσίκινης ο οποίος έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο Γιώργο Πετρουλάκη και επιστρέφει στον Πάμισο μετά από ακριβώς ένα χρόνο!
Ο έμπειρος τεχνικός που είναι νησιώτης έχει καθίσει πολλές φορές στον πάγκο του Παμίσου και μάλιστα τον έχει ανεβάσει από τη Δ' στη
Γ' εθνική πριν από εννέα χρόνια. Πέρυσι ήταν μέχρι τέτοια εποχή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Μεσσήνης, ενώ στα μέσα της περασμένης χρονιάς ήταν στον πάγκο του Ολυμπιακού Καλαμάτας από τον οποίο αποχώρησε πριν από 17 ημέρες.
Η πρώτη προπόνηση του Σπύρου Τσίκινη θα είναι σήμερα το απόγευμα, ενώ θα κάνει ντεμπούτο το άλλο Σάββατο απέναντι στον Α.Ο. Φαραί στη Μεσσήνη.
Ο πρόεδρος του Παμίσου Γιώργος Πετρουλάκης που μαζί με τους συνεργάτες του είχαν επαφές με αρκετούς προπονητές δήλωσε μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον κ. Τσίκινη: "Καλωσορίζω τον Σπύρο Τσίκινη στην οικογένεια του Παμίσου και σε μία ομάδα την οποία αγαπά και την έχει υπηρετήσει πολλά χρόνια. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε και πάλι δίπλα μας".
Ετσι οι νησιώτες επέλεξαν λοιπόν έναν έμπειρο τεχνικό που ξέρει πολύ καλά την Α' τοπική και δεν έχει ανάγκη χρόνο προσαρμογής, αφού γνωρίζει από πρώτο χέρι την ομάδα και τους παίκτες.
Ο Σπύρος Τσίκινης καλείται λοιπόν να οδηγήσει τον Πάμισο στον τίτλο και στην άνοδο στη Γ' εθνική και ενώ μετά από 13 αγωνιστικές οι "πράσινοι" είναι δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Κυπαρισσία.