Δευτέρα, 16 Ιούλιος 2018 12:37

Ωρα μηδέν στην Κυπαρισσία που παραμένει χωρίς διοίκηση!

Γράφτηκε από τον

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται η Κυπαρισσία που παραμένει ακέφαλη εδώ και περίπου δύο εβδομάδες.

Οι δυσκολίες είχαν διαφανεί από τις αρχές του καλοκαιριού, όταν η παρουσία φίλων και μελών του συλλόγου στις γενικές συνελεύσεις ήταν μηδαμινή. Ετσι οι τρεις συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν απέβησαν άκαρπες και πλέον η ομάδα δεν έχει διοίκηση και αν δεν αλλάξει κάτι εντός των προσεχών ημερών τότε ενδεχομένως να οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο για να ορίσει διοίκηση. Γίνεται αντιληπτό πως οι “κυανόλευκοι” διάγουν τις χειρότερες ημέρες της σύγχρονης ιστορίας τους και αυτή τη στιγμή δεν φαίνονται να υπάρχουν κάποιοι ικανοί να στηρίξουν διοικητικά μιας από τις πιο μεγάλες και ιστορικές ομάδες της Μεσσηνίας. Μια ομάδα που πρωταγωνιστεί εδώ και πάνω από μια δεκαετία στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο, που έχει κατακτήσει δυο τίτλους στην Α’ τοπική και που πριν τέσσερα χρόνια έφτασε να παίζει το... μπαράζ των μπαράζ με την Α.Ε. Σπάρτης στο Περιστέρι για την άνοδο στη Γ’ εθνική.

Ορατό να μην κατέβει στο πρωτάθλημα!

Ο χρόνος πλέον έχει αρχίσει και πιέζει ασφυκτικά και τα περιθώρια έχουν στενέψει. Σε δύο εβδομάδες λήγει η προθεσμία για τις συμμετοχές στα τοπικά πρωταθλήματα και το κύπελλο Μεσσηνίας και η Κυπαρισσία είναι από τις λίγες ομάδες της Α’ τοπικής που δεν έχει διοίκηση και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην κατέβει στο ερχόμενο πρωτάθλημα. Μια εξέλιξη που αν γίνει πραγματικότητα θα είναι “μαύρη” σελίδα για την ιστορία του ΑΟΚ και πολύ άσχημη είδηση για όλο το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.

Εστω και τώρα όσοι αγαπούν τον ΑΟΚ πρέπει να βγουν μπροστά και να τον βοηθήσουν να σταθεί στα πόδια του, βγάζοντας μια αξιόλογη διοίκηση.

Χρόνος υπάρχει αρκεί να μην χαθούν και άλλες πολύτιμες ημέρες. Είναι κρίμα για αυτή την ομάδα να παραμένει στα... αζήτητα, μια ομάδα που δουλεύει σοβαρά στις μικρές ηλικίες και έχει ουκ ολίγα παιδιά στα παιδικά τμήματα.