Σάββατο, 21 Ιούλιος 2018 10:51

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Προφορική συμφωνία με δύο παίκτες

Γράφτηκε από τον

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ανακοινώσει η Ανδρούσα δύο ακόμα μεταγραφές.

Πρόκειται για έμπειρο μεσοαμυντικό από ομάδα  που πρωταγωνίστησε πέρυσι στην Α’ τοπική και έναν ταλαντούχο μεσοεπιθετικό, επίσης από την Α’ τοπική.  Οι δύο παίκτες έχουν συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση, αλλά ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές.
Από εκεί και πέρα η Ανδρούσα θα κινηθεί και για την απόκτηση σέντερ φορ, φθάνοντας έτσι τις εφτά προσθήκες.  Θυμίζουμε ότι μέχρι σήμερα έχει αποκτήσει τους Γιάννη Καλογερόπουλο, Νίκο Ξεροβάσιλα, Θανάση Αλεβίζο και Δημήτρη Μπάλλα.
Στο μέτωπο των ανανεώσεων, σε εκκρεμότητα είναι οι περιπτώσεις των Φώτη Γεωργόπουλου και Νίκου Κακογιάννη,  η παραμονή των οποίων θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Στον αντίποδα δεν συνεχίζει ο Νίκος Πατσιώτης και ο Δημήτρης Τσέλα, που θα φύγει για σπουδές. Αυτές είναι και οι μοναδικές αποχωρήσεις μέχρι σήμερα, καθώς η Ανδρούσα έχει διατηρήσει το βασικό κορμό των παικτών. Συγκεκριμένα έχουν ανανεώσει οι Γκούνης, Αντ. Καλογερόπουλος, Κατσίποδας, Δασκαλάκης, Τσώνης, Κάλλας, Γ. Καλογερόπουλος, Θεοδοσόπουλος και Ιμεράσι. Στον πάγκο συνεχίζει ο Νίκος Γεωργακλής, που σχεδιάζει για τις 8 Αυγούστου την έναρξη της προετοιμασίας.