Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018 13:37

Δύο μεταγραφές η Αναγέννηση Παραλίας

Γράφτηκε από τον
Δύο μεταγραφές η Αναγέννηση Παραλίας

Στην Αναγέννηση Παραλίας θα αγωνίζονται την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο οι Κυριάκος Κουνής και Διονύσης Λίγκρης.

Ο Κουνής είναι 33 ετών, μέσος με συμμετοχές σε αρκετές ομάδες του νομού (Α.Ο. Φαραί, Μεσσηνιακό, Α.Ο. Πατίστα, Κεραυνό, ΑΕΚ Καλαμάτας, Αστέρα Βαλύρας) και επιστρέφει στην “Μπάρτσα” μετά από πολλά χρόνια, καθώς σε αυτή την ομάδα έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, περνώντας από τα τμήματα υποδομής στην πρώτη ομάδα. Ο Λίγκρης είναι 21 ετών, αμυντικός και είχε συνεργαστεί με τον προπονητή Τάσο Χαρίτου, την προηγούμενη σεζόν στα Πράσινα Πουλιά, ενώ έχει αγωνιστεί και 4 χρόνια στον Ηρακλή Καλαμάτας.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού της Καλαματιανής ομάδας, όπου οι παράγοντες σε συνεργασία με τον προπονητή Τάσο Χαρίτο συνεχίζουν τις προσπάθειες του για να ολοκληρώσουν τις κινήσεις τους όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Με τους Κουνή και Λίγκρη οι κινήσεις ενίσχυσης έφτασαν τις τέσσερις και στόχος είναι να αποκτηθούν ακόμη 4 με 5 ποδοσφαιριστές.
Στο θέμα των ανανεώσεων, όπου έχουν αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ οι περισσότεροι παίκτες από το περσινό υλικό έχουν ανανεώσει και αυτή την περίοδο, παράλληλα με τις επαφές για μεταγραφές, προχωρούν και οι συζητήσεις και με τα υπόλοιπα παιδιά, που έχουν απομείνει.
Παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Παναγιώτης Πετράκος, Σταύρος Σώκαλης, Δημήτρης Σώκαλης, Μάριος Βουρνάς και Στάθης Τσουλάκος.
Η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας για την ώρα δεν έχει οριστικοποιηθεί. Στόχος είναι να ξεκινήσει λίγες ημέρες πριν από τον δεκαπενταύγουστο.