Δευτέρα, 23 Ιούλιος 2018 18:55

Μπήκε στο γήπεδο η “Μαύρη Θύελλα”

Γράφτηκε από τον

Με το ρόστερ να έχει ακόμη πολλά κενά, ουσιαστικά να είναι διαμορφωμένο περίπου κατά 50%, η Καλαμάτα σήμερα το πρωί μπήκε στο γήπεδο και πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση.

Το ραντεβού ήταν στο Δημοτικό Στάδιο όπου ο Γιάννης Χριστόπουλος και οι συνεργάτες του έκαναν τις απαραίτητες συστάσεις με τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια και μετά από σύντομη ομιλία του 46χρονου τεχνικού βγήκαν στο γήπεδο.

Μαζί με τον Γιάννη Χριστόπουλο ήταν τα μέλη του τεχνικού τιμ Γιώργος Πολυμενέας (προπονητής φυσικής κατάστασης- βοηθός προπονητή), Κώστας Παγανιάς (προπονητής τερματοφυλάκων) ενώ στο γήπεδο βρέθηκαν ακόμη ο τιμ μάνατζερ Παύλος Κρεμμύδας και ο φυσικοθεραπευτής Λευτέρης Τσικούρης. Χθες λοιπόν ξεκίνησε... ανεπίσημα η προετοιμασία ενώ η επίσημη πρώτη της ομάδας θα προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα.

Οσον αφορά τους παίκτες, στο Στάδιο χθες βρέθηκαν 16 παίκτες. Ο λόγος για τους “παλιούς” Βασίλη Αθανασόπουλο και Μιχάλη Ζαχαρόπουλο, τους νεοαποκτηθέντες Νίκο Κόκκαλη, Χρήστο Μίνγκα, Αγγελο Μπίζο, Γιάννη Tσόπελα, Δημήτρη Ψάνη, Ηλία Βούρα, Δημήτρη Κασωτάκη, Χρήστο Γκασούκα, τον Διονύση Γεωργιόπουλο που επέστρεψε από τον δανεισμό του, τους νεαρούς Ρονάλντο Κανανάϊ, Αποστόλη Μωραγιάννη, Παναγιώτη Ρουμελιώτης, Παναγιώτη Οικονομέα και τον υπό δοκιμή Δημήτρη Χότζα.

Αυτή τη στιγμή το ρόστερ έχει αρκετά κενά, ωστόσο χρόνος υπάρχει ακόμη. Οι εώς τώρα κινήσεις δείχνουν ότι η νέα Καλαμάτα χτίζεται με προσεκτικές και όχι βιαστικές κινήσεις. Κάτι που δημιουργεί αισιοδοξία για την συνέχεια, αν και οι πρώτες σχετικά ασφαλείς εκτιμήσεις θα μπορούν να γίνουν μόλις συμπληρωθεί το ρόστερ της νέας Καλαμάτας όταν και ο φίλαθλος κόσμος θα έχει μπροστά του συμπληρωμένη την εικόνα.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο με πρωϊνή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο και γυμναστήριο το απόγευμα.

 

Μέχρι τον Οκτώβριο έτοιμο το

προπονητήριο στα Παλιάμπελα

 

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι άνθρωποι της Καλαμάτας ήρθαν σε επαφή με ανθρώπους του Δήμου Καλαμάτας για το προπονητήριο στα Παλιάμπελα, ο τάπητας του οποίου είναι σε κακή κατάσταση και δεν είναι σε θέση να φιλοξενήσει τις προπονήσεις της Καλαμάτας.

Αυτή τη φορά ο πρόεδρος της Καλαμάτας Απόστολος Κουκούτσης και ο γενικός γραμματέας Στέλιος Κουτίβας συναντήθηκαν απευθείας με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, με τον δήμαρχο να δεσμεύεται πως θα γίνουν άμεσα οι απαραίτητες εργασίες και το γήπεδο θα είναι έτοιμο προς χρήση μέχρι τον Οκτώβριο.

Από την άλλη, η Μεσσηνιακή ομάδα, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ανταπόκριση του Δημάρχου και την άμεση δρομολόγηση του θέματος.

Μετά τη χθεσινή εξέλιξη, το βέβαιο είναι πως η Καλαμάτα θα κάνει αναγκαστικά την προετοιμασία στο Δημοτικό Στάδιο με την ελπίδα ότι ο δικός της χώρος προπόνησης θα είναι έτοιμος κατά την έναρξη (ή λίγο μετά) του πρωταθλήματος, που έχει προγραμματιστεί για τις 23 Σεπτεμβρίου.