Τρίτη, 24 Ιούλιος 2018 15:05

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Σήκωσε την κούπα ο Εθνικός Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Σε μια ωραία εκδήλωση που έγινε την Κυριακή το βράδυ στο “Πράσινο Αστέρι” πραγματοποιήθηκε η απονομή του κυπέλλου και τον μεταλλίων στην πρωταθλήτρια του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής ομάδας του Εθνικού Καλαμάτας.

Οι γυναίκες του Εθνικού κατέκτησαν αήττητες τον τίτλο έχοντας μάλιστα μόνο νίκες στα παιχνίδια τους και πλέον ετοιμάζονται για την συμμετοχή τους στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Β’ εθνικής. Την απονομή του κυπέλλου έκανε ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας μαζί με τον πρόεδρο του Εθνικού Τάκη Βασιλόπουλο. Το κύπελλο σήκωσαν η αρχηγός Ντορίτα Μαυροειδή και η έμπειρη παίκτρια Μαρία Βουτσά. Ειδικές βραβεύσεις έγιναν στην πρώτη σκόρερ Ντορίτα Μαυροειδή και την Μαρία Βουτσά για την προσφορά της στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Την εκδήλωση συντόνισε ο γενικός γραμματέας του Εθνικού Γιώργος Γαϊτάνης ενώ το παρών έδωσε και το μέλος της διοίκησης Παναγιώτης Ψυλλάκης. Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο νέος γενικός διευθυντής του Παμίσου Σάκης Παπαδόπουλος μαζί με τον Κώστα Κλάδη καθώς και ο παράγοντας του Ηρακλή Καλαμάτας Παναγιώτης Κομπότης. Οσον αφορά τις αθλήτριες, παρευρέθηκαν οι Δέσποινα Δημητρακοπούλου, Αντωνία Πουλακίδα, Αναστασία Φιλανδριανού, Γαρυφαλλιά Λυρέντζου, Αναστασία Καλύβα, Φαίη Νικολοπούλου, Αριστέα Κομινάκη, Λαμπρινή Γιαννοπούλου, Ελένη Τσαμπούκου, Μαρία Μικονιατάκου, Μαρία Παναγιωτακοπούλου, Ελπίδα Χαρλέπα, Κωνσταντίνα Λεμπέση, Βασιλική Σπηλιωπούλου, Ντορίτα Μαυροειδή, Μαρία Βουτσά, Γιώτα Σαούτη, Ντενίτσα Τοντόροβα, Αστρινή Πετροπούλου, Αθανασία Γιαννοπούλου και Δανάη Τσιγάρου.

Γήπεδα Λεϊκων και “Π. Μπαχράμης”

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας συνεχάρη τα στελέχη του Εθνικού για την επιτυχία τους καθώς και τον Τάκη Βασιλόπουλο για την επιστροφή του στο δημοτικό συμβούλιο. Σημείωσε ότι ο δήμος θα είναι δίπλα στον Εθνικό ενώ τόνισε πως το γήπεδο των Λεϊκων θα είναι έτοιμο τα Χριστούγεννα καθώς και ότι θα γίνει σύντομα ολική ανακατασκευή στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης”.