Σάββατο, 28 Ιούλιος 2018 16:56

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Στα ασπρόμαυρα ο Βαγγέλης Λαθύρης!

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Στα ασπρόμαυρα ο Βαγγέλης Λαθύρης!

Ο Βαγγέλης Λαθύρης μπορεί να έφυγε από τον Πάμισο, αλλά θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στη Μεσσηνία...

Ο βραχύσωμος επιθετικός συμφώνησε σήμερα νωρίς το μεσημέρι με την Καλαμάτα, στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Αποστόλη Κουκούτση και θα φορά τα ασπρόμαυρα την προσεχή σεζόν 2017-18. Ετσι η "Μαύρη Θύελλα" ενισχύεται με έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας που τα δύο τελευταία χρόνια με τον Πάμισο έβαλε 45 γκολ στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής. Μάλιστα ο 23χρονος άσος θα βρεθεί αντίπαλος με τους νησιώτες στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής! Η ανακοίνωση της Καλαμάτας αναφέρει:

«Ο ΠΣ “Η Καλαμάτα” ανακοινώνει την συμφωνία με τον μεσοεπιθετικό Βαγγέλη Λαθύρη. Ο Βαγγέλης Λαθύρης γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 1995 στο Αγρίνιο.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Αχαϊα με τον Απόλλωνα Βίδοβας ενώ την σεζόν 2009-10 υπήρξε μέλος της Κ15 του Παναθηναϊκού. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Δ΄ Εθνική με τον Εθνικό Σαγέϊκων και ακολούθησαν Ατρόμητος Λάππα, Δόξα Ν. Μανωλάδας και Βραχνέϊκα. Τις δυο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε στον Πάμισο Μεσσήνης.

"Τίτλο με την Καλαμάτα"

Ο Βαγγέλης Λαθύρης μιλώντας στο site της Καλαμάτας, είπε:

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την μεταγραφή μου στην ιστορική ομάδα της Μαύρης Θύελλας. Είναι το σημαντικότερο βήμα στην καριέρα μου και θα κάνω το καλύτερο δυνατό να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι να είμαστε πάνω απ’ όλα υγιείς και και με σκληρή δουλειά θα έρθουν τα αποτελέσματα που επιθυμούμε. Η θέση της Καλαμάτας δεν είναι σε αυτή την κατηγορία και δεν σκέφτομαι τίποτε λιγότερο από την πρωτιά στο νέο πρωτάθλημα”.