Τρίτη, 31 Ιούλιος 2018 14:34

ΠΑΜΙΣΟΣ: Στα “σκαριά” δύο ακόμα μεταγραφές

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Στα “σκαριά” δύο ακόμα μεταγραφές

Από την Καλαμάτα στον... Πάμισο. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Μπεσσή, ο οποίος μετά από δύο χρόνια στη "Μαύρη Θύελλα" μεταπήδησε στην ομάδα της Μεσσήνης.

Ο 19χρονος γκολκίπερ αποτελεί το 8ο κατά σειρά θερινό απόκτημα των "πρασίνων", που έκλεισαν την τριάδα των γκολκίπερ, μιας και το Σαββατοκύριακο απέκτησαν ακόμα τον Ισπανό 'Αλεξ Κάρο Ναβάρο και τον Τάσο Τρακάκη, ο οποίος επιστρέφει μετά από ένα χρόνο. Ο Μπεσσής στην πρώτη του σεζόν με την Καλαμάτα στην Α' τοπική αγωνίστηκε σε πέντε ματς και στη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε δύο παιχνίδια στη Γ' εθνική.

Θυμίζουμε ότι εκτός από τους τρεις γκολκίπερ, ο Πάμισος έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Πουλάκου, Οδ. και Σωτ. Δημητρακόπουλου, Μπριλάκη, Σαραντόπουλου και έπεται συνέχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα αναμένονται στη Μεσσήνη δύο ξένοι ποδοσφαιριστές και εφόσον υπογράψουν θα ανακοινωθούν, ενώ η ενίσχυση θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.

Εργομετρικά τεστ

Στο αγωνιστικό σκέλος, σήμερα και αύριο θα γίνουν εργομετρικά τεστ στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Νικολάου, ενώ το προσεχές Σάββατο ως γνωστόν θα γίνει η επίσημη "πρώτη" του Παμίσου, παρουσία και του χρηματοδότηση Β. Σιδηρόπουλου, αλλά και φιλάθλων, μιας και η προπόνηση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης.