Δευτέρα, 30 Δεκέμβριος 2013 19:19

Με απουσίες ο Μεσσηνιακός κόντρα στον Αρη Αιτωλικού

Γράφτηκε από τον

Με απουσίες θα αγωνιστεί ο Μεσσηνιακός στο πρώτο επίσημο ματς για το 2014 με αντίπαλο τον Αρη Αιτωλικού.

Ο Βαγγέλης Κουρεντζής αποβλήθηκε στο τελευταίο νικηφόρο παιχνίδι με τον Αστέρα Αμαλιάδας/ Πανόπουλο και φυσικά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ ο Σωτήρης Κουκούτσης βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Ακόμα ο Στέλιος Σπανός δεν είναι 100% έτοιμος και ίσως προφυλαχθεί. Το θετικό είναι ότι ο Γιώργος Κυριακόπουλος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει.
Οι "πράσινοι" μετρούν τέσσερις σερί νίκες και έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών, με δεδομένο ότι θα αγωνιστούν στην έδρα τους και απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της Γ' εθνικής.
Η προετοιμασία για τον Αρη συνεχίστηκε σήμερα το απόγευμα  με προπόνηση στο γήπεδο του Μ.Γ.Σ, ενώ αύριο η προπόνηση ενδέχεται να γίνει το πρωί. Την Πρωτοχρονιά υπάρχει ρεπό και από Πέμπτη θα ξεκινήσουν και πάλι οι προπονήσεις.
Στο μεταγραφικό σκέλος,  η θέση της διοίκησης είναι πως θα γίνει κάποια κίνηση εφόσον προκύψει κάτι το εξαιρετικό, για τη μεσοεπιθετική κυρίως γραμμή.  Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη.