Δευτέρα, 30 Δεκέμβριος 2013 19:56

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Αγώνας δρόμου για το δελτίο του Λιόλιου

Γράφτηκε από τον

Και τυπικά παίκτης της Καλαμάτας είναι από σήμερα το μεσημέρι ο Νίκος Λιόλιος ο οποίος έλυσε και τυπικά τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο και υπέγραψε  στη "Μαύρη Θύελλα".

Ο 23χρονος αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τον Μίλτο Γκόφα και θα κατέβει στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα την Πέμπτη για μόνιμη εγκατάσταση. Μάλιστα γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει μέχρι την Κυριακή να εκδοθεί το δελτίο του και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με τη Δόξα Μανωλάδας. Φυσικά δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στην 11αδα, αλλά θα είναι σημαντικό να βρίσκεται στην αποστολή. Οι επαφές των διοικούντων της Καλαμάτας συνεχίζονται και με άλλους μεταγραφικούς στόχους και στο επίκεντρο είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός αμυντικού μέσου…
Το πιθανότερο όμως είναι να μην υπάρξουν εξελίξεις αυτή την εβδομάδα, αφού οι δύο παίκτες με τους οποίους υπάρχουν επαφές έχουν παίξει στις ομάδες τους και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής πριν τις 15 Ιανουαρίου.
Στα αγωνιστικά η σημερινή προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του γυμναστή Ευτύχη Τασσιόπουλου στο χώρο πίσω από την ανατολική εστία και επικεντρώθηκε στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και σε ασκήσεις ταχυδύναμης. Ελειπαν οι Πούτσης, Οντσβόνγκ και Τσιρίλο που έχουν άδεια και θα επιστρέψουν την Πέμπτη. Την ίδια ημέρα θα μπει στην τελική ευθεία και η προετοιμασία για το ματς με τη Δόξα Μανωλάδας μετά το διήμερο ρεπό που θα πάρουν σήμερα και αύριο οι παίκτες. Απών από το προσεχές ματς θα είναι ο τιμωρημένος Πούτσης και ο τραυματίας Τριανταφυλλάκης.