Τρίτη, 07 Αύγουστος 2018 18:10

Πρωταγωνιστικούς στόχους το Δώριο

Γράφτηκε από τον
Πρωταγωνιστικούς στόχους το Δώριο

Ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας επιχειρεί τις τελευταίες ημέρες η διοίκηση του Δωρίου.

Η ομάδα έχει θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους τη νέα χρονιά και για το λόγο αυτό, οι διοικούντες έχουν προχωρήσει το τελευταίο διάστημα τις συζητήσεις τους με αρκετούς παίκτες έτσι ώστε να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας αγωνιστικής σεζόν. Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί ο τερματοφύλακας Τάσος Χριστόπουλος από τον Εθνικό Μελιγαλά, ο μεσοεπιθετικός Αρης Ηλιόπουλος από την Α.Ε. Μάνης, τον αμυντικό Βαγγέλη Ζούζουλα και τον μεσοεπιθετικό Γιώργο Καρούμπα από τον Χανδριναϊκό. Σε αυτούς θα προστεθούν και άλλοι 3-4 παίκτες, οι οποίοι αγωνίζονται στις δύο άκρες της αμυντικής γραμμής και μεσοαμυντικοί. Οι προσπάθειες για να αποκτηθούν παίκτες σε αυτές τις θέσεις είναι σε καλό δρόμο και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Από εκεί και πέρα εσωτερικές μεταγραφές θεωρούνται οι Τάσος Βεσέλης και Σωτήρης Γκρίτζαλης οι οποίοι επιστρέφουν φέτος στην ομάδα. Ο πρώτος τελείωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και ο δεύτερος ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Πάτρα. Πρόκειται για παιδιά από το Δώριο, που με την επιστροφή τους να κάνουν πιο δυνατή την ομάδα.

Η προετοιμασία έχει οριστεί να αρχίσει στις 11 Αυγούστου στο γήπεδο του Δωρίου. Ο προπονητής Αγγελος Σπάλλας έχει δώσει ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές στις 6 το απόγευμα στα αποδυτήρια του γηπέδου και μία ώρα αργότερα θα γίνει η πρώτη προπόνηση για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.