Σάββατο, 11 Αύγουστος 2018 17:04

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αρχισαν προπονήσεις οι νεαροί - ο Παναγόπουλος σχολιάζει την κλήρωση

Γράφτηκε από τον

Με τη συμμετοχή πολλών νεαρών παικτών ξεκίνησε την Τετάρτη τις προπονήσεις της για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο η Κυπαρισσία.

Πιο επίσημα θα είναι τα πράγματα την προσεχή Δευτέρα, που έχει προγραμματιστεί για τις 7 το απόγευμα να ξεκινήσει η προετοιμασία, όπου θα δώσουν το παρών και οι έμπειροι παίκτες της ομάδας, ενώ ο αγιασμός θα γίνει κάποια άλλη ημέρα. Σε ότι αφορά τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού δεν αναμένονται πολλές κινήσεις, αφού έχει αποφασιστεί η ομάδα να δουλέψει με τους παίκτες από το υπάρχουν έμψυχο δυναμικό, αλλά και τα παιδιά που θα προωθηθούν από το παιδικό τμήμα. Τις τελευταίες ημέρες προχώρησαν σε ανανέωση της συνεργασία τους με τον Α.Ο.Κ. οι έμπειροι ποδοσφαιριστές Ιλιε Μιτρόφ, Στέφανος Ανδρουτσής, Ανδρέας Χρονόπουλος και Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ενώ τυπικό φαίνεται πως είναι το θέμα με τον Σιντί Ντιόπ, με το οποίο οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη. Στο θέμα της ενίσχυσης, σύμφωνα με το σχεδιασμό που έχει γίνει, δεν αναμένονται πολλές κινήσεις, μιας και τα οικονομικά της ομάδας θα είναι ιδιαίτερα χαμηλά τη νέα σεζόν. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα επιδιώξει να αποκτήσει τερματοφύλακα γιατί ο Ακης Λαμπρόπουλος μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατο, αναμένεται να επιστρέψει σε αγωνιστική δράση από το Δεκέμβριο και μετά. Επίσης ο Γιώργος Αθανασόπουλος θα φύγει για σπουδές στη Θεσσαλονίκη και δεν υπάρχει διαθέσιμος τερματοφύλακας. Οι άλλες κινήσεις ενίσχυσης που έχουν αποφασιστεί είναι είναι δύο το πολύ τρεις και αφορούν παίκτες για την επιθετική γραμμή. Ηδη έχουν προχωρήσει οι επαφές με κάποιους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και θα γίνει προσπάθεια ώστε το θέμα αυτό να ξεκαθαρίσει όσον το δυνατόν πιο γρήγορα, ώστε να τους έχει στη διάθεση του ο προπονητής Τάκης Παναγόπουλος από τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας.

“Δυνατά παιχνίδια τις πρώτες 7 αγωνιστικές”

Ο προπονητής του Α.Ο.Κ. σε σχόλιο του σχετικά με την κλήρωση δήλωσε στο “Notosport”: “Οπως φαίνεται από το πρόγραμμα εμείς έχουμε πολύ δυνατά παιχνίδια τις πρώτες 7 αγωνιστικές. Θα αντιμετωπίσουμε τις ομάδες, οι οποίες έχουν δείξει ότι θα έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους. Στη συνέχεια το πρόγραμμα γίνεται πιο βατό. Ολα είναι υποθετικά γιατί θα αντιμετωπίσουμε όλες ομάδες. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι να εξασφαλίσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα την παραμονή και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο μπορέσουμε να το πετύχουμε. Σίγουρα αν εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή μας θα δώσουμε και παραπάνω χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες που είναι στο δυναμικό της ομάδας”.