Τρίτη, 14 Αύγουστος 2018 19:56

Την Πέμπτη η πρώτη συγκέντρωση της Ομόνοιας

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μεθαύριο Πέμπτη θα πραγματοποιήσει η Ομόνοια την πρώτη της συγκέντρωση για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν (στη φωτό ο προπονητής Βασίλης Μπλέτσας με τον εξωδιοικητικό παράγοντα Πάντο Τζανετάκο).

Τη συγκεκριμένη ημέρα, θα γίνει η γνωριμία ανάμεσα σε παλιά και νέα πρόσωπα, η διοίκηση θα μοιράσει το αθλητικό υλικό στους παίκτες και μετά την ομιλία από τον προπονητή Βασίλη Μπλέτσα, οι παίκτες θα βγουν στο γήπεδο για την πρώτη προπόνηση της χρονιάς. Σε ότι αφορά τον καθιερωμένο αγιασμό, θα γίνει κάποια άλλη ημέρα, όταν θα έχει ολοκληρωθεί η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με την ομάδα οι Δημήτρης Πολυμενέας, Σταμάτης Φέστας, Γιάννης Καρύδης, Γιώργος Μπάλλας, Νίκος Σπυρόπουλος, Κώστας Κοστρίβας, Στυλιανόπουλος, Νίκος Π. Σπυρόπουλος, Τσάκωνας, Γιώργος Μπάλλας, Λεωνίδας Δεδούσης, Παναγιώτης Γιαννούλης, Γιώργος Δρογγίτης που επέστρεψε από τον Πανθουριακό. Επίσης αναμένεται να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα και κάποια παιδιά από το παιδικό τμήμα. Σε αυτούς θα προστεθούν τα δύο μέχρι στιγμής μεταγραφικά αποκτήματα Δημήτρης Μπαλαούρας, και Παναγιώτης Ματθαίος-Λίβας, καθώς και όσοι αποκτηθούν μέσα στο επόμενο διάστημα. Αλλωστε σε εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές για την απόκτηση τουλάχιστον 4 παικτών, τερματοφύλακα, πλάγιων μέσων και ενός επιτελικού. Στο σχόλιο του για την κλήρωση του πρωταθλήματος, ο Βασίλης Μπλέτσας σε δήλωση του στο “Notosport” ανέφερε: “Θα αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες και για εμένα δεν υπάρχει καλή ή κακή κλήρωση. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι από την αρχή, να φτιάξουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα με στήριγμα στο υπάρχον υλικό, το οποίο θα συμπληρωθεί με παιδιά που θα ταιριάζουν στη φιλοσοφία και σε αυτό που θέλει να παρουσιάσει η ομάδα”.

Διπλό ρόλο

Ο Βασίλης Μπλέτσας πέρα από την πρώτη ομάδα έχει αναλάβει και την τεχνική καθοδήγηση των τμημάτων της ακαδημίας. Τα τελευταία χρόνια έχουν αναδειχθεί νεαροί παίκτες που προωθούνται στην πρώτη ομάδα. Μάλιστα ένας από αυτούς, ο Παναγιώτης Δημητρίου μεταγράφηκε πέρσι στην ΑΕΚ, ενώ και άλλα παιδιά τη χρονιά που πέρασε στελέχωσαν τις μικτές ομάδες της ΕΠΣΜ. Η διοίκηση θέλει να δώσει βάρος και στην υποδομή και να αξιοποιήσει όλα τα παιδιά, κάτι που κάνει τα τελευταία χρόνια και αρκετά από αυτά σταδιακά προωθούνται στη μεγάλη ομάδα. Ο νέος προπονητής της Ομόνοιας, έχει δουλέψει στο παρελθόν στις ακαδημίες του Πανθουριακού και της Καλαμάτας και έχει μεγάλη γνώση στο θέμα. Η πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων υποδομής έχει προγραμματιστεί για το πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου, ενώ σύντομα θα γνωστοποιηθεί από την ομάδα και η ακριβής ημερομηνία έναρξης. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με την ακαδημία, οι γονείς που έχουν τα παιδιά τους στην ομάδα, μπορούν να απευθύνονται στους παράγοντες, αλλά και στο νεαρό τεχνικό.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ