Κυριακή, 19 Αύγουστος 2018 15:32

Πολλές αλλαγές στους πάγκους της Α1 τοπικής

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολλές αλλαγές έχουν γίνει στους πάγκους των ομάδων της Α1 τοπικής οι οποίες ετοιμάζονται για το φετινό μαραθώνιο που θα ξεκινήσει στις 29 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα 8 από τις 14 ομάδες έχουν νέο προπονητή ενώ μόλις έξι εμπιστεύονται τον τεχνικό με τον οποίο τελείωσαν το περσινό πρωτάθλημα. Κατ’ αρχήν σε σχέση με την περσινή σεζόν οι νέες ομάδες στην κατηγορία είναι έξι. Μάνη, Αβία και Ολυμπιακός Ανάληψης που ανέβηκαν στην Α’ τοπική, αντικαθίστανται στην Α1 από το Ασπρόχωμα, την Αναγέννηση και τον Μιλτιάδη που υποβιβάστηκαν. Επιπλέον, νέες ομάδες στην κατηγορία είναι οι περσινοί πρωταθλητές της Β’ τοπικής, Θύελλα Χαρακοπιού και Καλό Νερό αλλά και ο νικητής του μπαράζ των δευτεραθλητών Ηρακλής Κυπαρισσίας. Οι τρεις ομάδες έρχονται στην Α1 τοπική παίρνοντας τις θέσεις του Αίαντα, της ΑΕ Γαργαλιάνων και του Αστέρα Μικρομάνης που υποβιβάστηκαν.
Ενώ οι περισσότερες ομάδες έχουν ξεκινήσει προετοιμασία, θα δούμε πως διαμορφώνεται η κατάσταση στους πάγκους, δηλαδή ποιες ομάδες συνεχίζουν με την περσινή συνταγή και ποιες επέλεξαν να αλλάξουν προπονητή. Να σημειωθεί ότι αναφέρουμε τους προπονητές με τους οποίους τελείωσε μια ομάδα την περσινή σεζόν.

Ερωτηματικό το Ασπρόχωμα, σε αναμονή για Μιλτιάδη

Οι οκτώ ομάδες που δεν συνεχίζουν με τον ίδιο προπονητή είναι οι είναι οι Ασπρόχωμα, Αναγέννηση, Πεταλίδι, Δώριο, Κορώνη, Χώρα, Ηρακλής Κυπαρισσίας και Μιλτιάδης. Το Ασπρόχωμα αρχικά συμφώνησε με τον Στέλιο Παπαδόπουλο, όμως εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι η ομάδα ακόμη δεν έχει στελεχωθεί με παίκτες και είναι αβέβαιο αν και πως θα κατέβει σε κύπελλο και πρωτάθλημα φέτος. Από εκεί και πέρα, δεν έχει ανακοινώσει ακόμη νέο τεχνικό ο Μιλτιάδης, ο οποίος θα έχει σε κάθε περίπτωση νέο καθώς πέρυσι τελείωσε τη χρονιά με χρέη προπονητή ο παίκτης Διαμαντόπουλος. Οι πληροφορίες λένε ότι η ομάδα του Πύργου Τριφυλίας είναι σε επαφές με ένα παλιό γνώριμο τον Θανάση Λακριντή. Ο Τάσος Χαρίτος είναι ο νέος προπονητής της Αναγέννησης. Τον Απόλλωνα Πεταλιδίου θα κοουτσάρει ο έμπειρος τεχνικός Γιώργος Μηλίτσης ενώ ο Αγγελος Σπάλας θα είναι στον πάγκο του Δωρίου. Ο Σωτήρης Μπουραντώνης είναι πλέον στη τεχνική ηγεσία του Ακρίτα Κορώνης ενώ ρόλο προπονητής αλλά και παίκτη θα έχει ο Δημήτρης Σώκαλης στον Παπαφλέσσα Χώρας. Ο Κώστας Κατσιώλης είναι ο νέος τεχνικός του νεοφώτιστου Ηρακλή Κυπαρισσίας. Οι ομάδες που συνεχίζουν με την περσινή συνταγή είναι έξι. Κατ’ αρχήν οι δύο πρωταθλήτριες των περσινών ομίλων της Β’ τοπικής, το Καλό Νερό που έχει και φέτος τον Σάκη Διονυσόπουλο και η Θύελλα Χαρακοπιού όπου συνεχίζει ο Παντελής Τσιγαρίδης. Ιδιο τεχνικό έχουν και δύο ομάδες της Καλαμάτας, ο Ηρακλής τον Αρη Γαλανόπουλο και ο ΑΟ Φυτειάς τον Στράτο Μάρκου. Τέλος, στον πάγκο του Χανδριναϊκού συνεχίζει ο Πέτρος Χιώτης και στης Μεθώνης ο Βασίλης; Κοσυφολόγος.

ΟΙ ΠΑΓΚΟΙ ΤΩΝ 14 ΟΜΑΔΩΝ

Με νέο τεχνικό

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Νέος προπονητής ο Τάσος Χαρίτος

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Νέος προπονητής ο Γιώργος Μηλίτσης

ΔΩΡΙΟ: Νέος προπονητής ο Αγγελος Σπάλας

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Νέος προπονητής ο Σωτήρης Μπουραντώνης

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Νέος προπονητής ο Δημήτρης Σώκαλης

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ Νέος προπονητής ο Κώστας Κατσιώλης

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Νέος προπονητής ο Στέλιος Παπαδόπουλος.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: ;

Με την ίδια συνταγή

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Συνεχίζει ο Αρις Γαλανόπουλος

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Συνεχίζει ο Πέτρος Χιώτης

Α.Ο. ΦΥΤΕΙΑΣ: Συνεχίζει ο Στράτος Μάρκου

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Συνεχίζει ο Σάκης Διονυσόπουλος

ΜΕΘΩΝΗ: Συνεχίζει ο Βασίλης Κοσυφολόγος

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Συνεχίζει ο Παντελής Τσιγαρίδης

 

 

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ