Δευτέρα, 20 Αύγουστος 2018 18:59

ΠΑΜΙΣΟΣ: Nέος προπονητής ο Νίκος Κακαλέτρης, επέστρεψε ο Τασιόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Nέος προπονητής ο Νίκος Κακαλέτρης, επέστρεψε ο Τασιόπουλος


Ούτε μέρα δεν έμεινε κενή η θέση του προπονητή στον Πάμισο, καθώς η διοίκηση των “πρασίνων” έδωσε σήμερα τα χέρια με το Νίκο Κακαλέτρη. Ο πρώην τεχνικός του Τσικλητήρα Πύλου κάνει μάλιστα αυτή την ώρα και την  την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, έχοντας στο πλευρό του τον Ευτύχη Τασιόπουλο.


Ο ικανός γυμναστής επιστρέφει στον Πάμισο, λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του, έχοντας παρουσιάσει αξιόλογο έργο στα δύο χρόνια της θητείας του, μαζί με τον προπονητή Αλέξη Μαντζούνη.  
Ο τελευταίος οδήγησε τους Νησιώτες στην κατάκτηση του τίτλου στην Α’ τοπική και την άνοδο στη Γ’ εθνική, αλλά η συνεργασία – όπως και του Τασιόπουλου- ως γνωστόν δεν ανανεώθηκε από τη νέα διοίκηση.
Ο Κώστας Κλάδης ήταν ο εκλεκτός για τον πάγκο με συνεργάτες τον γυμναστή Στάθη Βανικιώτη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Δημήτρη Χατζή. ‘Απαντες υπέβαλαν την Κυριακή την παραίτησή τους στη διοίκηση, η οποία και έγινε αποδεκτή. Να σημειωθεί ότι Κλάδης και Χατζής κάθισαν στον πάγκο στο πρώτο φιλικό με την Α.Ε. Μάνης, παρότι λίγες ώρες νωρίτερα είχαν ανακοινώσει την αποχώρησή τους.
Ο κ. Κλάδης δεν θέλησε να πει περισσότερα γι’ αυτή την απόφαση και επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους.
Από τη διοίκηση λέγεται πάντως ότι δεν ήταν ευχαριστημένοι από τη συνεργασία και γι’ αυτό οδηγήθηκαν σε “διαζύγιο” βρίσκοντας άμεσα τον αντικαταστάτη για τον πάγκο στο πρόσωπο του Νίκου Κακαλέτρη.
Ο έμπειρος προπονητής οδήγησε για δύο χρονιές τον Τσικλητήρα Πύλου στη Γ’ εθνική και η εμπειρία του από τις εθνικές κατηγορίες, ήταν ένας από τους λόγους που επιλέχθηκε γι’ αυτή τη θέση. Οσον αφορά τον κ. Τασιόπουλο, άπαντες στη Μεσσήνη εκτιμούν ότι έκανε καλή δουλειά στον τομέα της φυσικής κατάστασης και είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.
Ο Πάμισος είναι βέβαια μια καινούρια ομάδα, που ακόμα ψάχνει παίκτες για να γεμίσει το ρόστερ του και καθημερινά υπάρχουν αρκετές δοκιμές παικτών, αλλά ενδέχεται να έχουμε και αποχωρήσεις.