Τρίτη, 21 Αύγουστος 2018 17:20

Την Παρασκευή η συγκρότηση των ομίλων στη Γ' εθνική

Γράφτηκε από τον
Την Παρασκευή η συγκρότηση των ομίλων στη Γ' εθνική

Μια ημέρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει η έγκριση των προκηρύξεων αγωνιστικής περιόδου 2018-19 της Super League και της Football League. 

Παράλληλα βασικό αγκάθι αποτελεί ο τρόπος που θα γίνει η αναδιάρθρωση αφού ακόμα δεν έχει εκπονηθεί το το πλήρες σχέδιο και ενώ ένα νέο θέμα είναι και η Γ' Εθνική και ο τρόπος που χωρίζονται οι ομάδες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι ομάδες της Ρόδου και της Μυτιλήνης που έχουν πολλά ταξίδια που θα πρέπει να κάνουν (σ.σ. κάθε χρόνο 12 τον αριθμό). Επίσης άλλες ομάδες που διαφωνούν με την συγκρότηση των ομίλων και τις αποστάσεις. Οπότε καταλαβαίνει κανείς πως τα ανοικτά θέματα είναι πολλά. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA / UEFA κ. Petr Fousek.

H E.E. αποφάσισε:

* Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, την έγκριση των προκηρύξεων αγωνιστικής περιόδου 2018-19 της Super League και της Football League.

* Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, τη συζήτηση για την εφαρμογή του άρθρου 29 του ΚΑΠ, κατόπιν αιτήματος της SuperLeague.

* Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, τη συζήτηση για τη συγκρότηση των ομίλων του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής.

Πηγή: gazzetta.gr