Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2014 18:33

Ποιους θα επηρεάσει η διακοπή;

Γράφτηκε από τον
Ποιους θα επηρεάσει η διακοπή;

Μετά από διακοπή δύο εβδομάδων το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής αρχίζει και πάλι την Κυριακή.

Η 12η αγωνιστική περιλαμβάνει σημαντικά παιχνίδια στην κορυφή (Καραϊσκάκης - Παναργειακός, Αχαϊκή - Ερμιονίδα), αλλά και ματς - εξάποντα για την παραμονή, όπως Πανναυπλιακός - Σαγέικα και Μεσολόγγι - Βάρδα. Η Καλαμάτα δοκιμάζεται στη Μανωλάδα από την τοπική Δόξα, ενώ ο Μεσσηνιακός υποδέχεται τον Αρη Αιτωλικού.
Μια αγωνιστική ιδιαίτερη λόγω της διακοπής, αλλά και της μεταγραφικής ενίσχυσης. Μένει να δούμε λοιπόν ποιες ομάδες θα επηρεάσει αυτό το διάστημα αποχής και αν θα αλλάξει η εικόνα με τις προσθήκες που έγιναν. Συνήθως η διακοπή κάνει κακό στις ομάδες που είχαν βρει ρυθμό και πήγαιναν από νίκη σε νίκη.
Στο Μεσσηνιακό για παράδειγμα που μετρά 4 σερί επιτυχίες δηλώνουν ότι η ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα, ενώ αισιοδοξία υπάρχει και στην Καλαμάτα που έχει ροκανίσει τη διαφορά από όλες τις ομάδες που ήταν μπροστά της, εκτός από την Α.Ε. Καραϊσκάκης. Οι Αρτινοί εξακολουθούν να εντυπωσιάζουν και οδηγούν την κούρσα στον 4ο όμιλο έχοντας έξι βαθμούς διαφορά από τη "Μαύρη Θύελλα". Ακόμα όμως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, μιας και δεν έχει ολοκληρωθεί ούτε ο πρώτος γύρος. Θα είναι πραγματικά έκπληξη αν η νεοφώτιστη ομάδα αντέξει για καιρό ακόμα τόσο ψηλά.