Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2014 12:24

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Για την 5η σερί νίκη αύριο με Αρη Αιτωλικού

Γράφτηκε από τον

"Ποδαρικό" με… νίκη  θέλει να κάνει στο 2014 ο Μεσσηνιακός,  που υποδέχεται αύριο (3 μ.μ.) τον Αρη Αιτωλικού στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής.  Οι καλαματιανοί προέρχονται από τέσσερα  σερί τρίποντο με  Κόρινθο,  Παναρκαδικό, Ατρόμητο Αχαίας, Αστέρας Αμαλιάδας/ Πανόπουλο και έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο Αρης Αιτωλικού μετρά άλλωστε μόλις ένα βαθμό εκτός έδρας και βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Ο Δημήτρης Τσάκωνας ζήτησε πάντως από τους παίκτες του να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο και να μπουν σοβαρά από το πρώτο λεπτό.  Ο προπονητής του Μεσσηνιακού εκτιμά ότι η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των γιορτών,  δεν θα επηρεάσει την μεσσηνιακή ομάδα που έχει ανέβει στην 6η θέση και δείχνει ικανή να πετύχουν χωρίς άγχος την παραμονή στην κατηγορία.

Ερωτηματικό ο Βιτάλι

Η προετοιμασία για το πρώτο ματς του νέου έτους θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα με προπόνηση στο γήπεδο του Ασπροχώματος. Σ' αυτή αναμένεται να δώσει το "παρών" και ο Βιτάλι που έλειπε με άδεια στο εξωτερικό. Ο επιθετικός του Μεσσηνιακού έχει χάσει πάντως αρκετές προπονήσεις και μάλλον δεν θα ξεκινήσει στην 11άδα. Από εκεί και πέρα, εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Κουρεντζής και ο τραυματίας Κουκούτσης, ενώ ίσως προφυλαχθεί ο Σπανός. Αντίθετα επιστρέφει ο Κυριακόπουλος που εξέτισε την ποινή του και θα υπερασπιστεί την "πράσινη" εστία. Προβάδισμα για το βασικό σχήμα έχουν ακόμα οι Νινιός, Δασκαλάκης, Μπαστακός, Μπιμπίρης, Αργυρόπουλος, Μπεγέτης, Χελάς, Ταχματζίδης, Τσουλάκος και Πουλάκος.
Τέλος, το ματς θα διαιτητεύσει ο Κ. Κουντουριώτης από τη Δυτική Αττική με βοηθούς τους Γουργιώτη και Δουλγεράκη από την Ανατολική Αττική, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Δογαντζής από τη Λακωνία.