Τρίτη, 28 Αύγουστος 2018 13:39

ΟΜΟΝΟΙΑ: Θετική εικόνα στο πρώτο φιλικό

Γράφτηκε από τον

 

Θετική ήταν η εικόνα της Ομόνοιας από το πρώτο φιλικό που έδωσε στο πλαίσιο της προετοιμασίας, το Σάββατο με τον Ηρακλή Καλαμάτας.

Η ομάδα μπορεί να ηττήθηκε με 2-1 (το γκολ ο νεαρός Νίκος Σπυρόπουλος), όμως για πρώτο φιλικό η παρουσία της σε γενικές γραμμές ήταν καλή, όπως επισήμανε και ο προπονητής Βασίλης Μπλέτσας μιλώντας στο “Notosport”: “Για πρώτο φιλικό τα πήγαμε καλά σε γενικές γραμμές. Είχαμε καλή εικόνα και είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Ειδικά στο β’ ημίχρονο πιο καλοί. Ας μην ξεχνάμε ότι ήμασταν στην αρχή της προετοιμασίας, καθώς ξεκινήσαμε τις προπονήσεις πριν από 5 ημέρες. Σίγουρα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και θα φροντίσουμε γι’ αυτό στη διάρκεια της προετοιμασίας”.

Στο παραπάνω φιλικό ο Βασίλης Μπλέτσας δεν είχε στη διάθεση του, τους έμπειρους Νίκο Σπυρόπουλος, Γιάννη Καρύδη και Δημήτρη Πολυμενέα, οι οποίοι απουσίαζαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να ενσωματωθούν στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα η διοίκηση φροντίζει σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή ώστε να κλείσουν τα κενά που υπάρχουν στο έμψυχο δυναμικό και προχθές προχώρησαν στην απόκτηση ακόμη δύο παικτών. Ο λόγος για τον αμυντικό Κώστα Καρδάση, που αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Πεταλιδίου και τον επιθετικό Κώστα Ροβολή, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Δόξα Μεγαλόπολης. Αναμένεται να γίνει άλλη μια κίνηση, καθώς έχουν προχωρήσει οι επαφές με έναν παίκτη που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Τις τελευταίες ημέρες συμμετέχει στις προπονήσεις της Ομόνοιας ο 18χρονος μέσος Κουλιμπαλί, ο οποίος είχε δοκιμαστεί και στον Πάμισο και πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Ηρακλή. Αν η διοίκηση προχωησει στην απόκτηση του αυτό θα εξαρτηθεί από την εικόνα που θα παρουσιάσει στις προπονήσεις, αλλά και σε επόμενα φιλικά.

Παρελθόν αποτελούν οι Κώστας Κοστρίβας (πήγε στον Πανθουριακό) και Παναγιώτης Γιαννούλης (στο Νέο Αρι).

Μέσα στην εβδομάδα η Ομόνοια δεν αναμένεται να δώσει κάποιο φιλικό, μιας και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, υπάρχουν τα παιχνίδια για την α’ φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.