Σάββατο, 04 Ιανουάριος 2014 19:14

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Η αποστολή για το ματς με τη Δόξα Μανωλάδας

Γράφτηκε από τον

Στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία πραγματοποίησε η Καλαμάτα την σημερινή της προπόνηση με την οποία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό (3 μ.μ.) εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Νέας Μανωλάδας για την 12η αγωνιστική του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής.

 Το πρόγραμμα της προπόνησης είχε χαλάρωμα και κάποιες ασκήσεις για στημένες φάσεις. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μίλτος Γκόφας ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές ποιους συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα.Οι παίκτες που συμμετέχουν στην αποστολή είναι οι εξής 19: Γιάννης Ριγανάς, Ανδρέας Κολοβούρης, Βασίλης Αθανασόπουλος, Ανδρέας Γεωργακόπουλος, Μιχάλης Ζαχαρόπουλος, Κώστας Ηλιόπουλος, Χρήστος Καλαντζής, Γιάννης Καλογερόπουλος, Τάσος Καντούτσης, Αλέξανδρος Καραχάλιος, Ηλίας Κουντάνης, Αντώνης Κωνσταντόπουλος, Βαγγέλης Μπελεβέτης, Βασίλης Σκαρλάτος, Παναγιώτης Σοφός, Παναγιώτης Τσιμικλής, Γιάννης Τσόπελας, Βασίλης Κακαλής και Δημήτρης Κουρούπης. Εκτός αποστολής έμειναν ο νεοαποκτηθείς Νίκος Λιόλιος, καθώς δεν εκδόθηκε το δελτίο του από την ΕΠΟ, οι τραυματίες Νίκος Τριανταφυλλάκης, Θεόδωρος Πούτσης, οι Τάσος Κωνσταντακόπουλος, Σπύρος Οδεμισιώτης και οι Οντσβόνγκ και Τσιρίλο που δεν επέστρεψαν από την Ιταλία.

Σφυρίζει ο Δημητρόπουλος

Ο Σταύρος Δημητρόπουλος από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής ορίστηκε από την Κ.Ε.Δ. της ΕΠΟ να διευθύνει το αυριανό ματς με τη Δόξα Νέας Μανωλάδας. Βοηθοί διαιτητές θα είναι οι Δημήτρης Ντζουροπάνος, Κώστας Οικονόμου επίσης από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής και παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γιάννης Νάσκος από την ΕΠΣ Αργολίδας.