Δευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2018 13:54

ΕΡΑΝΗ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-1: Προηγήθηκε με Κόλλια, απάντησε με Μερκούρη

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-1: Προηγήθηκε με Κόλλια, απάντησε με Μερκούρη

 

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 έμειναν Εράνη και Πανθουριακός σε χθεσινό αγώνα που έγινε στο γήπεδο Φιλιατρών για τη β’ φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Ενα αποτέλεσμα που μάλλον κρίνεται δίκαιο με βάσει τις ευκαιρίες και την εικόνα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και αφήνει ανοικτή την υπόθεση πρόκριση στον επόμενο γύρο. Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης πως και οι δύο ομάδες έπαιξαν με πολλούς νεαρούς στη σύνθεση τους, κάτι που η Εράνη το έκανε από την περσινή σεζόν. Οι γηπεδούχοι του Κώστα Λυμπερόπουλου άνοιξαν το σκορ στο 9’ με τον Νίκο Κόλλια (επέστρεψε ύστερα από λίγα χρόνια στην ομάδα της πόλης του) ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. Το ματς δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με τα πόδια των παικτών να είναι... πιασμένα από την προετοιμασία. Ο Πανθουριακός του Τάκη Δρούγα έφτασε στην ισοφάριση στο 76’ με σουτ του Μερκούρη που έκανε το 1-1. Ευκαιρίες η Εράνη είχε με τους Κόλλια και Βλαχόπουλο, ενώ ο Πανθουριακός με τους Μερκούρη και Μπιτσάνη.

Το ματς σφύριξε ο Κουτσαναστάσης, με βοηθούς τον Αντωνόπουλο και την Τσουκάλη.

ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Οικονομόπουλος, Νικολακόπουλος, Μπουρδέκας, Πέππας, Σταματόπουλος, Μεϊντάνης (46’ Γριβοκωστόπουλος), Χάρμπας, Κόλλιας (85’ Μπακούρος), Βλαχόπουλος, Γιαννακόπουλος (65’ Λαμπρόπουλος).

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Κοστρίβας, Μυστριώτης (60’ Πάσχος), Καράμπελας, Μωραγιάννης (60’ Πικιός), Μουστάκας, Τσαγκλής (46’ Δημόπουλος), Φωτιάδης, Μερκούρης, Μπιτσάνης, Λέσι (60’ Τσακαλάκος).