Δευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2018 17:45

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σήμερα η “πρώτη” για ανδρική ομάδα και ακαδημία

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σήμερα η “πρώτη” για ανδρική ομάδα και ακαδημία

 

Την πρώτη τους συγκέντρωση για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν θα πραγματοποιήσουν σήμερα η ανδρική ομάδα και η ακαδημία του Παναθηναϊκού Καλαμάτας.

Η ομάδα θα λειτουργήσει από φέτος με νέα πρόσωπα, τόσο στο διοικητικό όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ηδη εδώ και λίγες ημέρες η διοίκηση γνωστοποίησε αυτές της αλλαγές, επισημαίνοντας σε ανακοίνωση της ότι η ομάδα θα λειτουργήσει πιο οργανωμένα σε όλα τα επίπεδα.

Σε ό,τι αφορά την ανδρική ομάδα, έχει προγραμματιστεί η έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα περίοδο στις 7 το απόγευμα στα αποδυτήρια, που είναι στο δημοτικό γήπεδο “Γιώργος Λουκαρέας”. Αρχικά θα γίνει η γνωριμία των ποδοσφαιριστών με το νέο προπονητικό τιμ και στη συνέχεια αφού παραλάβουν το αθλητικό υλικό θα βγουν στο γήπεδο για την πρώτη προπόνηση.

Τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα είναι ο Αλέκος Τσατάς, διπλωματούχος προπονητής UEFA A’, προπονητής στην ανδρική ομάδα θα είναι ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος, με δίπλωμα UEFA C’, ο οποίος μαζί με τον προπονητή Σωτήρη Μπουραντώνη, με δίπλωμα UEFA B’ θα έχουν την τεχνική καθοδήγηση των τμημάτων της ακαδημίας.

Οι εγγραφές στην ακαδημία

Οσον αφορά την ακαδημία, οι εγγραφές στα τμήματα αρχίζουν από σήμερα και αύριο έχει προγραμματιστεί να γίνει η πρώτη προπόνηση. Αυτό γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η διοίκηση, στην οποία αναφέρει:

“Αγαπητοί ποδοσφαιριστές, γονείς, και κηδεμόνες αυτών σας ενημερώνουμε ότι η ακαδημία μας θα ξεκινήσει τις εγγραφές από Δεύτερα 3/9/2018 και τις προπονήσεις την Τρίτη 4/9/2018. Σκοπός της ομάδας μας είναι να γνωρίσουν τα παιδιά μας το αθλητικό πνεύμα και το ποδόσφαιρο μέσα από τις προπονήσεις μας. Εγγραφές καθημερινά από 15:00-17:00μμ.και 18:00 – 20:30μμ. Στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας”. Τηλέφωνο επικοινωνίας κ. Μπουραντώνη 6947596480”.