Δευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2018 18:50

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 2-3: Εβαλε τις βάσεις για τους «16»

Γράφτηκε από τον

Εκτός έδρας νίκη, που του δίνει το πλεονέκτημα για πρόκριση στην επόμενη φάση, πήρε ο Εθνικός Μελιγαλά που νίκησε το Καλό Νερό με 3-2, σε παιχνίδι που έγινε το Σάββατο στο γήπεδο της Κυπαρισσίας.

Στο 19’ από σέντρα του Ξυδιά ο Γεωργιόπουλος με διαγώνιο σουτ στην κίνηση έγραψε το 0-1. Στο 21’ σε μπροστινή μπαλιά ο Λάγιος έγινε αποδέκτης της μπάλας, μπήκε στην περιοχή και αφού απέφυγε τον Σταυρόπουλο με πλασέ σε κενή εστία πέτυχε το 0-2. Στο 44’ ο Μανδραπήλιας βγήκε τετ-α-τετ με τον Σπάλλα πλάσαρε για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας του Εθνικού σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Μητρόπουλος και ο Παναγούλιας με κεφαλιά μείωσε σε 1-2. Στο 48’ ο Δεμπεγιώτης με πλασέ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 2-2. Στο 76’ ο Καρατζούλιας με ωραία ενέργεια απέφυγε αντίπαλο του και πάσαρε στον Διακουμάκο, αυτός γύρισε την μπάλα στον Σαραντόπουλο, ο οποίος σούταρε για να αποκρούσει αρχικά ο Σταυρόπουλος, όμως ο Λάγιος που ήταν κοντά με πλασέ σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Σταυρόπουλος, Κ. Λαμπρόπουλος, Γ. Βλάμης, Π. Λαμπρόπουλος (78’ λ.τρ. Μουζής), Κορμπής (78’ Π. Βλάμης), Κώτσος, Ανδρεόπουλος, Παναγούλιας, Μανδραπήλιας (75’ Κυριακούλης), Δεμπεγιώτης, Μητρόπουλος (65’ Πλάκας).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Σπάλλας, Χαραλαμπόπουλος, Δημητρίου, Μακρής, Θανόπουλος, Σεμούρι, Γεωργιόπουλος, Ξυδιάς (62’ Διακουμάκος), Σαραντόπουλος (80’ Ρουμελιώτης), Καρατζούλιας, Λάγιος.