Τρίτη, 04 Σεπτέμβριος 2018 19:41

Τέλος ο Τεννές από τη Λαμία

Γράφτηκε από τον

Ο Μπάμπης Τεννές αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Λαμίας, υποβάλλοντας την παραίτησή του στη διοίκηση. Συνέντευξη Τύπου του Πανουργιά Παπαϊωάννου το βράδυ (21:00) στα γραφεία της ΠΑΕ.

Παρελθόν από τον πάγκο της Λαμίας μετά από 2,5 χρόνια αποτελεί ο Μπάμπης Τεννές, που την Τρίτη (4/9) βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ώστε να υποβάλλει την παραίτησή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιβάλλον, όπως είχε διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες και μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό ήταν «βαρύ» για τον Έλληνα τεχνικό, που ωστόσο φαινόταν πως θα έπαιρνε μια ακόμα ευκαιρία, με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος ώστε να βελτιώσει την ομάδα για τη συνέχεια.

Ωστόσο, η διοίκηση του συλλόγου δεν διέψευδε τις φήμες περί αντικατάστασής του, με τη φημολογία να μεγαλώνει. Τελικά, ο έμπειρος προπονητής αποφάσισε να δώσει μόνος του «τέλος» στη συνεργασία με τους Φθιωτούς, υποβάλλοντας την παραίτησή του.

Πριν τις τελευταίες εξελίξεις είχε ανακοινωθεί από την ΠΑΕ πως ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου το βράδυ της Τρίτης (21:00). Εκεί ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου αναμένεται να τοποθετηθεί για την αλλαγή στην άκρη του πάγκου και για τον αντικαταστάτη του. Ήδη έχει γίνει μια σχετική κουβέντα με τον Μάκη Χάβο, ενώ «παίζει» και το όνομα του Γιώργου Παράσχου.
Πηγή: gazzetta.gr