Τετάρτη, 05 Σεπτέμβριος 2018 13:18

ΠΑΜΙΣΟΣ: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος Κώστας Μυλωνάς

Γράφτηκε από τον

Με νέο προπονητή (Κακαλέτρης αντί Κλάδη), αλλά και... πρόεδρο θα ξεκινήσει ο Πάμισος το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, καθώς ο Κώστας Μυλωνάς υπέβαλε χθες το πρωί την παραίτησή του.

Ο Ζακυνθινός παράγοντας επικαλείται διαφορά φιλοσοφίας με τον χρηματοδότη της ομάδας της Μεσσήνης Βασίλη Σιδηρόπουλο και αποχώρησε από τους “πράσινους”. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί ο νέος επικεφαλής του διοικητικού σχήματος.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μυλωνά για την παραίτησή του αναφέρει: "Μπορεί σαν προτεινόμενος πρόεδρος, να είχα την ψευδαίσθηση ότι θα περάσω την δική μου φιλοσοφία, όμως είναι πολύ ρεαλιστικό, ο κάθε επενδυτής που αναλαμβάνει μια ομάδα να έχει την δική του άποψη, για το πώς θα την στήσει και για το πώς θα την οργανώσει. Επειδή ο χώρος έχει ανάγκη από την βοήθεια αυτών των ανθρώπων, θα μου επιτρέψετε να αποσυρθώ από την διεκδίκηση της τόσο τιμητικής για μένα θέσης του προέδρου του ιστορικού Παμίσου. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους της ομάδας και προσωπικά τον κύριο Πετρουλάκη για την μεγάλη τιμή και να τους πω, ότι διαχρονικά θα είμαι φίλος του Παμίσου και θα βρίσκομαι πάντα δίπλα...". O γενικός αρχηγός του Παμίσου Γιώργος Πετρουλάκης με αφορμή την αποχώρηση του κ. Μυλωνά έκανε την παρακάτω δήλωση: "Ευχαριστούμε τον κ. Μυλωνά για την μέχρι τώρα άψογη συνεργασία μας. Αναπόφευκτα με το τέλος της συνεργασίας μας με τον κ. Κλάδη η συνέχεια με τον κ. Μυλωνά ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολη λόγω της φιλίας και της διαχρονικής συνεργασίας των δύο ανδρώ