Τετάρτη, 05 Σεπτέμβριος 2018 14:47

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Φιλική δοκιμασία στην Ανδρούσα

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Φιλική δοκιμασία στην Ανδρούσα

 

Κανένα πρόβλημα δεν είχε ο Τσικλητήρας στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν με αντίπαλο την Καλλιθέα, την οποία νίκησε με το ευρύ 7-0 και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς για την πρόκριση στους “16” του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Η ομάδα της Πύλου βλέπει αυτά τα παιχνίδια ως τεστ προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, ενώ παράλληλα συνεχίζει και τα φιλικά. Ετσι σήμερα ο Τσικλητήρας θα μεταβεί στην Ανδρούσα για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα (6.15 μ.μ).

Αυτό είναι το τέταρτο φιλικό για την ομάδα του Γιώργου Αργυρόπουλου (φωτό) μετά τα δύο με τον Απόλλωνα Καλαμάτας και τον Τέλλο Αγρα. Να σημειωθεί ότι στις 12 Σεπτεμβρίου θα παίξει φιλικό και με την Κυπαρισσία, ξανά εκτός έδρας. Και αυτό γιατί στο γήπεδο της Πύλου γίνεται επανασπορά και οι προπονήσεις φιλοξενούνται στο Σουληνάρι. Εκεί όπου θα δώσει ο Τσικλητήρας και τα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν, αρχής γενομένης από την Κυριακή με την Καλλιθέα. Η επιστροφή στη φυσική του έδρα θα γίνει στα μέσα Οκτωβρίου. Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, οι Γεωργιάδης, Γκορτζηλάς αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών και θα προφυλαχθούν στο σημερινό φιλικό με την Ανδρούσα.