Τρίτη, 11 Σεπτέμβριος 2018 15:52

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: “Να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο”, λέει ο Φραγκίσκος Κεράνης

Γράφτηκε από τον

Με το εισιτήριο της πρόκρισης επέστρεψε το Σάββατο από την Κυπαρισσία η Α.Ε. Μάνης.

Οι Μανιάτες στο ντεμπούτο των Φραγκίσκου Κεράνη και Κώστα Μίντζηρα στον πάγκο νίκησαν με 2-1 τον τοπικό Ηρακλή και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα, προκρίθηκαν στους “16” του κυπέλλου Μεσσηνίας. Επόμενος αντίπαλος ο Ακρίτας Κορώνης σε νοκ – άουτ αναμέτρηση την Κυριακή στον Κορδία. Ο νέος προπονητής της ΑΕΜ Φραγκίσκος Κεράνης μιλώντας στην “Ε’ για τις πρώτες του εντυπώσεις είπε “Είχαμε δουλέψει μαζί μόνο 3 μέρες, αλλά τα παιδιά προσπάθησαν και έβγαλαν στο γήπεδο αρκετά στοιχεία που θέλαμε. Σίγουρα χρειαζόμαστε βελτίωση σε όλους τους τομείς και να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας. Εχουμε πολύ καλούς παίκτες και υπάρχει αρκετό ταλέντο και εμπειρία, ώστε με δουλειά να καταφέρουμε κάποια πράγματα”. Οσο για το στόχο τη νέα σεζόν: “Η Α’ τοπική είναι μια καινούρια κατηγορία για την ομάδα και η χρονιά είναι αναγνωριστική. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν απαιτήσεις. Θέλουμε να φτιάξουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο που θα παίζει επιθετικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο και θα διεκδικεί τη νίκη με οποιοδήποτε αντίπαλο”.

Ο νέος τεχνικός της Α.Ε. Μάνης ξεκαθαρίζει στη συνέχεια ότι θα δοθεί μεγάλο βάρος και στα τμήματα υποδομής, όπου υπεύθυνος προπονητής θα είναι ο συνεργάτης του στην ανδρική ομάδα Κώστας Μίντζηρας. Οι προπονήσεις της ακαδημίας θα ξεκινήσουν σήμερα και ο Φρ. Κεράνης δεν κρύβει ότι “Υπάρχει ένα μακρόχρονο πλάνο ώστε η ομάδα να έχει στο μέλλον περισσότερους ντόπιους παίκτες που θα έχουν αναδειχθεί από τα σπλάχνα της και θα δουλέψουμε πολύ σε αυτό το κομμάτι”. Αγωνιστικά, η Α.Ε. Μάνης θα αγωνιστεί την Κυριακή κόντρα στην Κορώνη χωρίς τον Π. Πουλάκο που έχει υποστεί διάστρεμμα, ενώ παραμένει εκτός πλάνων και ο εδώ και καιρό τραυματίας Χατζηπαναγιώτης,

Ακόμα ο Καστριτσέας έχει ένα πρόβλημα στον ώμο και ο Ι. Χελάς στη γάμα με συνέπεια η συμμετοχή τους να κρίνεται αμφίβολη.