Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος 2018 12:40

Η Καλαμάτα υποδέχεται σήμερα τον Χανδριναϊκό για το κύπελλο Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον

 

Δράση για το Κύπελλο Μεσσηνίας θα έχουμε σήμερα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, εκεί όπου στις 5 μ.μ. η Καλαμάτα θα υποδεχθεί τον Χανδριναϊκό.

Πρόκειται για τον αγώνα που προέκυψε μετά από συμπληρωματική κλήρωση προκειμένου να μπει και η Καλαμάτα στο θεσμό, καθώς αρχικά υπήρξε... μπλέξιμο, με την ΕΠΣΜ και την Μεσσηνιακή ομάδα να θεωρούν ότι οι “μελανόλευκοι” δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο τοπικό κύπελλο λόγω της συμμετοχής τους στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η ομάδα που θα κερδίσει στο σημερινό νοκ άουτ παιχνίδι θα πάρει την πρόκριση για τους “16” του θεσμού, εκεί όπου στο πλαίσιο της β’ φάσης θα υποδεχθεί την Εράνη, επίσης σε νοκ άουτ παιχνίδι.

Η Καλαμάτα – που έχει κατακτήσει το τρόπαιο τα δύο τελευταία χρόνια - είναι βέβαια το ακλόνητο φαβορί του σημερινού αγώνα καθώς την χωρίζουν δύο κατηγορίες και φυσικά διαφορά ποιότητας με τον Χανδριναϊκό.

Ο τελευταίος, που έχει στον πάγκο τον Πέτρο Χιώτη, ήταν ο... άτυχος της συμπληρωματικής κλήρωσης καθώς έπεσε πάνω στην μεγάλη ομάδα του νομού. Στην α’ φάση έδειξε θετικά στοιχεία αποκλείοντας την ΑΕ Αβίας (νίκησε 4-2 στο πρώτο ματς εντός και έφερε λευκή ισοπαλία εκτός στο δεύτερο).

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιάννης Κουτσαναστάσης και βοηθοί ο Νίκος Γκούμας και η Αναστασία Τσουκάλη.