Τρίτη, 07 Ιανουάριος 2014 19:48

"Mαύρη Θύελλα": Εχασε έδαφος αλλά ελπίζει ακόμη - Στο νοσοκομείο παραμένει ο Ράλλης, αύριο επιστρέφει από Αγγλία ο Καντούτσης

Γράφτηκε από τον

Η ήττα στην Μανωλάδα από την Δόξα απομάκρυνε ακόμη περισσότερο την "Μαύρη Θύελλα" από την κορυφή της βαθμολογίας του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής.
Το -9 από την πρωτοπόρο ΑΕ Καραϊσκάκης φαντάζει τεράστιο, τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα της Αρτας καταφέρνει, άλλοτε εύκολα άλλοτε δύσκολα, να κερδίζει όλα τα παιχνίδια.
Επιπλέον, η Καλαμάτα έμεινε τρεις βαθμούς πίσω από την δεύτερη Ερμιονίδα ενώ είναι και ένα βαθμό πίσω από Αχαϊκή και Μεσσηνιακό.


Τα πράγματα λοιπόν δυσκόλεψαν αρκετά, ωστόσο στο «μελανόλευκο» στρατόπεδο εξακολουθούν να ελπίζουν. Διοίκηση και Γκόφας τόνισαν στους παίκτες ότι η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη ένταση και πως δεν έχει χαθεί τίποτα ακόμη αφού το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί ούτε ο πρώτος γύρος ακόμη.
Φυσικά πλέον δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για απώλειες, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια. Κάτι που σημαίνει ότι η νίκη στο Κυριακάτικο ματς με το Μεσολόγγι (3 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο) αποτελεί μονόδρομο για την Μεσσηνιακή ομάδα.
Σήμερα ένα μέρος των παικτών είχε ρεπό, ο Γκόφας (που είχε γενέθλια καθώς έκλεισε τα 57 του χρόνια) ήταν στην Αθήνα και αύριο θα βρεθούν όλοι στο Δημοτικό Στάδιο για να ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής.
Σήμερα έκαναν θεραπεία οι Νίκος Τριανταφυλλάκης, Θεόδωρος Πούτσης και Μιχάλης Ζαχαρόπουλος ενώ προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του γυμναστή Ευτύχη Τασιόπουλου και του Ιωσήφ Λουκά οι Παναγιώτης Σοφός, Βαγγέλης Μπελεβέτης, Αλέξανδρος Καραχάλιος, Ανδρέας Γεωργακόπουλος, Βασίλης Κακαλής, Δημήτρης Κουρούπης και Ηλίας Κουντάνης. Οι τερματοφύλακες Ανδρέας Κολοβούρης, Γιάννης Ριγανάς έκαναν πρόγραμμα που τους είχε δώσει ο Σωκράτης Κοψαχείλης, ο οποίος μετέβη σε γυμναστήριο με τον Τάσο Κωνσταντακόπουλο, όπου έκανε ατομική προπόνηση.
Μεταγραφικά, δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα. Προς το παρών η Καλαμάτα έχει αποκτήσει μόνο τον Νίκο Λιόλιο, ο οποίος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο ματς με το Μεσολόγγι.

Στην Αγγλία
ο Καντούτσης

Ο Τάσος Καντούτσης μετά το τέλος του Κυριακάτικου αγώνα αναχώρησε εκ νέου για την Αγγλία, προκειμένου να τον δουν για λίγες μέρες ακόμη οι άνθρωποι της Στόουκ Σίτυ. Μάλιστα σήμερα επρόκειτο να συμμετέχει Κα ίσε φιλικό αγώνα της Αγγλικής ομάδας, προκειμένου να τον δει το τεχνικό τιμ της.
Αύριο πάντως ο Καντούτσης θα επιστρέψει στην Καλαμάτα και θα συμμετέχει στην προπόνηση της ομάδας, η οποία θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με το Μεσολόγγι.
Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τους «μελανόλευκους», αν ο Στόουκ αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτηση του Καντούτση, τότε θα τον πάρει το καλοκαίρι και όχι τώρα. Δεν πρόκειται δηλαδή να τεθεί θέμα αποχώρησης του Καντούτση αυτή την μεταγραφική περίοδο. 

Παραμένει στο νοσοκομείο ο Ράλλης

Στο νοσοκομείο Καλαμάτας εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο πρόεδρος της "Μαύρης Θύελλας" Γιώργος Ράλλης. Ο διοικητικός ηγέτης της ασπρόμαυρης ομάδας ανέβασε πίεση την Δευτέρα και αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία. Από τη στιγμή, μάλιστα, που εμφάνισε ρινική αιμοραγία κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου και θα παραμείνει για νοσηλία μέχρι το τέλος της εβδομάδας.