Δευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2018 15:23

ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 4-2 παράταση (2-2 κ.α.): Πρόκριση στους “8” μετά από συναρπαστικό ματς

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 4-2 παράταση (2-2 κ.α.): Πρόκριση στους “8” μετά από συναρπαστικό ματς

 

 

Σ’ ένα χορταστικό ματς που κρίθηκε στην παράταση η Ανδρούσα νίκησε με 4-2 την Κυπαρισσία και συνεχίζει στους “8” του κυπέλλου Μεσσηνίας, όπου θα αναμετρηθεί με τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Οι γηπεδούχοι παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 23’ γύρισαν το ματς στο 60’ και εκεί που έδειχναν ότι θα πάρουν την πρόκριση, παίζοντας και με αριθμητικό πλεονέκτημα, ισοφαρίστηκαν στο 92’. Ο ΑΟΚ που έπαιξε και χωρίς τον Μιτρόφ, δεν άντεξε στο έξτρα ημίωρο και η Ανδρούσα, που είχε δύο δοκάρια, πήρε τη δεύτερη σερί νίκη στην έδρα της και μαζί το εισιτήριο της πρόκρισης. Το αξιοσημείωτο ότι σκόραραν έξι διαφορετικοί παίκτες.

Το 0-1 έγινε στο 23’ με σουτ του Κυριάκου Κωνσταντόπουλου από τη γωνία της περιοχής. Στο 40’ ο Μπάλλας με πλασέ ισοφάρισε 1-1 και στη συνέχεια ο Αντ. Καλογερόπουλος είχε δοκάρι. Στο

60’ ο Χαρμπίλας με σουτ γύρισε το ματς. Μετά το 2-1 διαπληκτίστηκαν οι Αντωνόπουλος και Ι. Καλογερόπουλος, με τον ρέφερι Ρέκκα να δείχνει την κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή της Κυπαρισσίας και την κίτρινη σε αυτόν της Ανδρούσας. Μια απόφαση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες του προπονητή του ΑΟΚ Τάκη Παναγόπουλου, ο οποίος αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο.

Παρ’ όλα αυτά η Κυπαρισσία βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και τη φάση που έψαχνε για να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Κοσμόπουλο, ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 75’.

Στην παράταση η Ανδρούσα πήρε ξανά το προβάδισμα με κεφαλιά του Κάλλα στο 103’, με τον σκόρερ να έχει στη συνέχεια και δοκάρι.

Η Κυπαρισσία έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 114’ με το διαγώνιο σουτ του Σπυρόπουλου που απέκρουσε ο Κατσίποδας και στο 116’ ο Θεοδοσόπουλος έγραψε το 4-2, σφραγίζοντας την πρόκριση της Ανδρούσας.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ρέκκας, με βοηθούς τους Ρηγόπουλο και Βανικιώτη.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Διαμαντής, Μπάλλας, Μπερερής, Βασιλογιαννακόπουλος, Δασκαλάκης, Τσώνης (60’ Γκούνης, 80’ λ.τρ. Ιμεράσι), Αντ. Καλογερόπουλος (93’ Κάλλας) Ι. Καλογερόπουλος, Χαρμπίλας, Ξεροβασίλας (74’ Θεοδοσόπουλος).

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δασκαλόπουλος, Σπυρόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Ανδρουτσής, Αριδάς, Χρονόπουλος, Μπαλτζής (75’ Κοσμόπουλος), Ντέντα (35’ Α. Κωνσταντόπουλος), Κ. Κωνσταντόπουλος, Ζαφείρης (110’ Μπράβος), Δημητρακάκης (46’ Αντωνόπουλος)