Πέμπτη, 20 Σεπτέμβριος 2018 15:20

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Στις 7 Οκτωβρίου η πρεμιέρα στην Α1 τοπική

Γράφτηκε από τον

 

Στους “16” σταμάτησε η πορεία του Ακρίτα στο κύπελλο Μεσσηνίας, αφού την Κυριακή γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Α.Ε. Μάνης στην Καλαμάτα και αποκλείστηκε.

Η ομάδα της Κορώνης στρέφει πλέον την προσοχή της στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής, που ξεκινά 29 και 30 Σεπτεμβρίου. Για τον Ακρίτα όμως η πρεμιέρα θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα, μιας και το Ασπρόχωμα, που ήταν ο πρώτος του αντίπαλος, δεν θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα. Ετσι η Κορώνη θα έχει ρεπό και για να καλυφθεί το κενό ο Σωτήρης Μπουραντώνης έκλεισε για τις 30 Σεπτεμβρίου φιλικό τεστ με τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης. Ο φιλόδοξος σύλλογος θα δώσει φιλικό και αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα, μεθαύριο Σάββατο, με αντίπαλοι την Α.Ε. Λογγάς στις 5 μ.μ. στο γήπεδό του. Αγωνιστικά, οι Βασίλης Πέτσι, Χρήστος Μαθιόπουλος και Αντώνης Παναγιωτόπουλος που δεν αγωνίστηκαν με την Α.Ε. Μάνης, αναμένεται να είναι έτοιμοι στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα για τον αγώνα με τη Χώρα στις 7 Οκτωβρίου. Ο Σωτήρης Μπουραντώνης εκτιμά ότι η ομάδα του έχει περιθώρια βελτίωσης και θα είναι έτοιμη για τους αγώνες του πρωταθλήματος. Για το ματς κυπέλλου με την ΑΕΜ, ο προπονητής της Κορώνης σχολίασε ότι: “Είχαμε διαβάσει τακτικά το παιχνίδι και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλό ρυθμό και ευκαιρία για να μπούμε μπροστά στο σκορ. Στο β’ μέρος όμως αφήσαμε πάρα πολλούς χώρους σε μια ποιοτική ομάδα και δεν ήμασταν τόσο καλοί. Είδαμε τα λάθη μας απέναντι σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας και θα κοιτάξουμε να τα διορθώσουμε”.

“Εφυγε” ο Π. Βασιλόπουλος

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, που είχε αγωνιστεί πριν από πολλά χρόνια στον Ακρίτα, έφυγε προχθές από τη ζωή, σκορπίζοντας βαθιά θλίψη στη διοίκηση και τους φίλους του Ακρίτα για τον άδικο χαμό του παλιού παίκτη και φιλάθλου της Κορώνης.