Παρασκευή, 28 Σεπτέμβριος 2018 15:38

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Χωρίς τέσσερις στην πρεμιέρα

Γράφτηκε από τον

 

Εντός έδρας ξεκινά το πρωτάθλημα την Κυριακή η Κυπαρισσία, με αντίπαλο τον Πανθουριακό που τερμάτισε πέρυσι στη δεύτερη θέση της Α’ τοπικής.

Ο ΑΟΚ θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες, καθώς ο Σάββας Αντωνόπουλος είναι τιμωρημένος, ο Κυριάκος Κωνσταντόπουλος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, ενώ οι Περικλής Μπακόπουλος και Γιώργος Αθανασόπουλος απέχουν λόγω σπουδών. Ακόμα κρίνεται αμφίβολη λόγω τραυματισμού η συμμετοχή του Νίκου Χρονόπουλου.

Οι απουσίες των Κωνσταντόπουλου, Μπακόπουλου και Αθανασόπουλου θα είναι μάλιστα... μόνιμες για τον Τάκη Παναγόπουλο, που καλείται να βρει λύσεις.

“Δουλεύουμε διαφορετικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, με λιγότερα “όπλα” και βοήθειες. Θα προσπαθήσουμε όμως να σταθούμε στα πόδια μας και να βγάλουμε στην πρεμιέρα, ενέργεια και ψυχικά αποθέματα. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρυσι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι δυνατή. Θέλουμε να κάνουμε ένα θετικό ξεκίνημα”, λέει στην “Ελευθερία” ο προπονητής της Κυπαρισσίας για το κυριακάτικο ματς της πρώτης αγωνιστικής.