Σάββατο, 29 Σεπτέμβριος 2018 13:35

Να ξεκινήσει με διπλό θέλει η “Μαύρη Θύελλα” κόντρα στην Ενωση Λέρνας

Γράφτηκε από τον

Από την Αργολίδα και συγκεκριμένα το γήπεδο του Κιβερίου ξεκινά το φετινό ταξίδι της “Μαύρης Θύελλας” στην Γ’ εθνική.

Αύριο Κυριακή στις 4 μ.μ. στο πλαίσιο της πρεμιέρας του 8ου ομίλου, η Μεσσηνιακή ομάδα θα φιλοξενηθεί από την νεοφώτιστη Ενωση Λέρνας, την περσινή πρωταθλήτρια της Α’ τοπικής Αργολίδας, με στόχο να ξεκινήσει νικηφόρα την πορεία της στο πρωτάθλημα.

Η Καλαμάτα μπαίνει στο μαραθώνιο με ξεκάθαρο στόχο την πρώτη θέση του ομίλου και θέλει να ξεπεράσει τις παγίδες που μπορεί να κρύβει το ματς στην Αργολίδα. Η Ενωση Λέρνας είναι μια ομάδα θεωρητικά υποδεέστερη από την Καλαμάτα και ξεκινά με στόχο την παραμονή. Στην έδρα της όμως θα έχει τον ενθουσιασμό και το πάθος για το θετικό αποτέλεσμα, για αυτό και στην Καλαμάτα γνωρίζουν ότι θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή για να έρθει το τρίποντο.

Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα γίνεται μεγαλύτερος αν συνυπολογίσουμε το μικρό γήπεδο το οποίο μάλιστα διαθέτει πλαστικό τάπητα, για αυτό και οι τελευταίες προπονήσεις της “Μαύρης Θύελλας” έγιναν στο γήπεδο του Ασπροχώματος που διαθέτει ανάλογο τάπητα. Φυσικά υπάρχουν και οι καιρικές συνθήκες που κανείς δεν γνωρίζει ποιες θα είναι την Κυριακή.

Και τέλος, η Καλαμάτα πρέπει να ξεπεράσει και τα δικά της προβλήματα καθώς ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Νταγκούλου, Ψάνη και τον τιμωρημένο Μαστραντωνάκη. Επιπλέον δεν υπολογίζονται οι Βραζιλιάνοι Κάρλος, Μάτα, Στρέζα, αλλά και ο Μάρκοβιτς καθώς δεν έχουν εκδοθεί ακόμη τα δελτία τους.

Παρόλα αυτά ωστόσο, η Καλαμάτα σίγουρα είναι το φαβορί της αναμέτρησης και αν δείξει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο θα ξεκινήσει νικηφόρα στο πρωτάθλημα.