Τρίτη, 02 Οκτώβριος 2018 14:40

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Η εικόνα της πρεμιέρας του 8ου ομίλου με τα πολλά διπλά

Γράφτηκε από τον

 

Η πρεμιέρα του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής χαρακτηρίστηκε από τα πολλά διπλά καθώς στα 5 από τα 7 παιχνίδια οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν τους τρεις βαθμούς.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς του Μανδραϊκού με τον ΑΟ Κατασταρείου ενώ η Ερμιονίδα ήταν η μοναδική γηπεδούχους που κέρδισε, 2-0 τον Παναρκαδικό. Θυμίζουμε ότι ομάδα της Τρίπολης έχει έντονο Μεσσηνιακό χρώμα καθώς έχει στον πάγκο τον Αντώνη Μαυρέα, ενώ την Κυριακή στην 11άδα της ήταν οι Μεσσήνιοι Γιάννης Σεντεμέντες και Γιώργος Μουλιάτος.

Οσον αφορά την Ερμιονίδα, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μια ομάδα που θα είναι ψηλά, όπως και ο Παναργειακός ο οποίος ξεκίνησε με διπλό (1-0) επί του Αμβρυσσέα Διστόμου.

Ο Ασπρόπυργος για πολλούς αποτελεί, μαζί με την Καλαμάτα, το μεγάλο φαβορί του ομίλου. Στην πρεμιέρα το συγκρότημα του Γιώργου Βαζάκα ήταν εντυπωσιακό καθώς συνέτριψε με 4-0 τον Αστέρα Βλαχιώτη στην Λακωνία, παίζοντας μάλιστα με 10 παίκτες για σχεδόν ένα ημίχρονο. Διπλό πέτυχε και ο νεοφώτιστος ΑΟ Υπάτου από την Βοιωτία, που νίκησε 1-0 τον ΑΟ Εικοσιμίας.

Και τέλος, είχαμε τα δύο διπλά στους αγώνες των Μεσσηνιακών ομάδων, με την Καλαμάτα να κερδίζει 1-0 την Ενωση Λέρνας και τον Πάμισο να μπαίνει με το αριστερό στο πρωτάθλημα μιας και έχασε με 1-2 στη Μεσσήνη από την ΑΕ Πελλάνας Καστορείου, η οποία φαίνεται πως θα είναι μια από τις καλές ομάδες του ομίλου.