Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018 13:03

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 3-0: Σφράγισε τη νίκη στο φινάλε

Γράφτηκε από τον

 

Με το δεξί μπήκε ο φιλόδοξος Α.Ο. Διαβολιτσίου στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, καθώς νίκησε χθες στην έδρα του με 3-0 τη μαχητική Α.Ε. Αβίας.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 20’ με τον Κουλόπουλο, αλλά η Αβία πάλεψε το ματς και λύγισε στα τελευταία λεπτά. Για την ακρίβεια όλα τελείωσαν στο 82’ όταν ο Κάνιστρας με πέναλτι που αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-0. Το πέναλτι κέρδισε ο Πάλιας από τον Κωνσταντόπουλο. Στο 92’ ο Κουλόπουλος έφυγε στην αντεπίθεση και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0, πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Να σημειωθεί ότι οι νικητές φώναξαν για πέναλτι και στο 80’ σε μαρκάρισμα στον Κάνιστρα.

Η Α.Ε. Αβίας, που επέστρεψε μετά από ένα χρόνο στην Α’ τοπική, πήγε στο Διαβολίτσι με μόλις 14 παίκτες, εκ των οποίων οι δύο τερματοφύλακες.

Το ματς διαιτήτευσε ο Σκόρδος με βοηθούς τους Τζιαμουράνη και Βρυώνη.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κωνσταντακόπουλος, Μπαστακός, Μπαλόπουλος, Εμμανουήλ (77’ Λιόλιος), Γεωργιόπουλος (75’ Βορίλας), Πιτσιλής, Κρεμμύδας, Ζάκκας, Κανελλόπουλος (55’ Πάλλιας), Τσουκαλάς (65’ Κάνιστρας), Κουλόπουλος.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κολοκούβαρος (70’ Μπεκιάρης), Θ. Καρδάσης, Λυκουρέζος, Αποστολίδης, Γεωργίκος, Κωνσταντόπουλος, Κ. Κορμπής, Δ. Κορμπής, Γεωργουλέας (80’ Μητσέας) Π. Καρδάσης (60’ Αλντέσκου), Τζανετέας.