Πέμπτη, 04 Οκτώβριος 2018 16:13

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 1-0: Με οκτώ παίκτες κράτησε τη νίκη

Γράφτηκε από τον
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 1-0: Με οκτώ παίκτες κράτησε τη νίκη

 

Μεγάλη νίκη με 1-0 πήρε χθες η Σπερχογεία στην έδρα της επί του Ολυμπιακού Ανάληψης.

Μια νίκη που ήρθε με τους γηπεδούχους να τελειώνουν με 8 παίκτες το ματς καθώς αποβλήθηκαν οι Παπαγιαννόπουλος (26’), Καραχάλιος (53’) και Κωστόπουλος (86’). Ωστόσο οι γηπεδούχοι κράτησαν το 1-0 που είχε διαμορφώσει στο 32’ ο Λαγωνικάκος.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 26’ ο Παπαγιαννόπουλος δέχτηκε κίτρινη κάρτα για ένα μαρκάρισμα, στην συνέχεια προφανώς κάτι είπε κάτι άσχημο στο διαιτητή ο οποίος του έδειξε απευθείας την κόκκινη κάρτα.

Στο 30’ ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Παπανικολόπουλος βρέθηκε απέναντι στον Καλλιντέρη ο οποίος όμως μπλόκαρε το ψηλοκρεμαστό πλασέ που έκανε ο παίκτης των φιλοξενούμενων.

Δυο λεπτά αργότερα, στο 32’ μετά από κόρνερ του Καραγιάννη ο Λαγωνικάκος πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας στο β δοκάρι και με την ωμοπλάτη την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 52’ μετά από φάουλ του Αβιζιώτη ο Ζερβάκος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ χάνοντας σημαντική ευκαιρία για τον Ολυμπιακό.

Στο 53’ η Σπερχογεία έμεινε με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε με β κίτρινη κάρτα ο Καραχάλιος για χέρι.

Στο 69’ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν όταν ο Κωστόπουλος έκανε το σουτ, απόκρουσε ο Τσούλος, ο Καραγιάννης έκανε νέο σουτ, αλλά ο Αβιζιώτης πάνω στη γραμμή απομάκρυνε τη μπάλα.

Στο 86’ αποβλήθηκε με β’ κίτρινη ο Αργ. Κωστόπουλος μετά από διαμαρτυρία στο διαιτητή.

Διαιτητής ήταν ο Κουτσαναστάσης και βοηθοί οι Σταυρόπουλος, Σκαρπέτης.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Καλλιντέρης, Δημητρίου, Ευθ. Δωδέκατος, (68’ λ.τ. Παπαδόγκωνας), Λαγωνικάκος, Γ. Δωδέκατος, Παπαγιαννόπουλος, Κωστόπουλος, Ηρ. Καραχάλιος, Πανταζής (63’ Μπαλαούρας), Καραγιάννης (91’ Πετράκος), Ι. Καραχάλιος (58’ Αργ. Δικαίος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Τσούλος, Δ. Ανδρεάδης, Α. Ανδρεάδης, Ζερβάκος (61’ Πατσιώτης), Γιαννόπουλος (20’ λ.τ. Σωτηριάδης), Πολίτης, Καλογερόπουλος, Κ. Παπανικολόπουλος, Θεοδωρακόπουλος (71’ Μιχαλόπουλος), Παπαβασιλόπουλος, Αβιζιώτης.