Κυριακή, 07 Οκτώβριος 2018 11:03

Πρώτο εντός έδρας ματς για τη “Μαύρη Θύελλα” με Αστέρα Βλαχιώτη

Γράφτηκε από τον
Πρώτο εντός έδρας ματς για τη “Μαύρη Θύελλα” με Αστέρα Βλαχιώτη

Μετά το διπλό της πρεμιέρας (1-0) επί της Ενωσης Λέρνας στο Κιβέρι, η “Μαύρη Θύελλα” σήμερα Κυριακή θα δώσει το πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι της για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα υποδεχθεί στις 4 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού τον Αστέρα Βλαχιώτη με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες της στο πρωτάθλημα, αλλά και να ικανοποιήσει τον κόσμο της που θα βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου.

Η ομάδα της Λακωνίας ξεκίνησε πολύ άσχημα το πρωτάθλημα καθώς στην πρεμιέρα έχασε 4-0 εντός έδρας από τον Ασπρόπυργο. Ο Αστέρας δεν διαθέτει την περσινή πολύ δυνατή ομάδα που πήρε την δεύτερη θέση στον όμιλο, ωστόσο στα φιλικά έδειξε ότι έχει διαθέτει ένα υπολογίσιμο σύνολο για αυτό και ο τεχνικός της Καλαμάτας Γιάννης Χριστόπουλος ζήτησε από τους παίκτες του να μην ξεγελαστούν από το αποτέλεσμα του Αστέρα στην πρεμιέρα και να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στο Κυριακάτικο ματς ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αγωνιστικά, η Καλαμάτα ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της για το ματς της Κυριακής με τον Βοσκόπουλο να έχει τεθεί στην διάθεση του Χριστόπουλου καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα, ο Μπίζος δεν συμμετείχε στην προπόνηση που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο και λογικά δεν προλαβαίνει το σημερινό ματς. Παράλληλα, επιστρέφει ο Μαστραντωνάκης που εξέτισε την ποινή του, ενώ δεν υπολογίζονται οι Βραζιλιάνοι Κάρλος, Στρέζα, Μάτα και οι Νταγκούλου, Μάρκοβιτς, αφού δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία τους.

Τέλος, θυμίζουμε ότι στο περσινό αντίστοιχο ματς των δύο ομάδων στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, η Καλαμάτα είχε επικρατήσει με 2-1 του πρωτοπόρου τότε Αστέρα Βλαχιώτη με δύο γκολ του Γκασούκα.

- Τα εισιτήρια του αγώνα θα κοστίζουν 5 ευρώ για το πέταλο και 10 ευρώ για τη νότια εξέδρα.