Δευτέρα, 08 Οκτώβριος 2018 16:21

ΕΡΑΝΗ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 2-0: Με σκόρερ τον Κόλλια

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 2-0: Με σκόρερ τον Κόλλια

Με σκόρερ το Νίκο Κόλλια η Εράνη επικράτησε χθες το απόγευμα στα Φιλιατρά της Σπερχογείας με 2-0.

Οι νικητές ήταν πιο ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους κυρίως στο πρώτο 45λεπτο, όπου και προηγήθηκαν 2-0 και αυτό τους βοήθησε να αποβάλλουν το άγχος και να διεκδικήσουν στη συνέχεια και άλλα γκολ για να φτάσουν σε νίκη με μεγαλύτερο σκορ. Το σημαντικό ήταν ότι στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι τους για φέτος ξεκίνησαν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής και άφησαν πίσω τους την ήττα στην πρεμιέρα από τον Τσικλητήρα στην Πύλο. Η Σπερχογεία παρά τις απουσίες τριών βασικών παικτών της (Κωστόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Ηρ. Καραχάλιος) πήγε στα Φιλιατρά για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Εκανε το καλύτερο που μπορούσε σε όλη τη διάρκεια του ματς, δημιούργησε καλές φάσεις, όμως αυτό δεν έφτανε για να φύγει με βαθμό η βαθμούς από την έδρα της Εράνης. Οι Φιλιατρινοί είχαν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων από το πρώτο μέρος και αυτό έκανε πιο δύσκολο το έργο των παικτών της.

Φάσεις – γκολ

Στο 15’ με πλασέ από το ύψος της περιοχής και στο 30’ με σουτ έξω από την περιοχή, ο Κόλλιας έβαλε μπροστά στο σκορ την Εράνη με 2-0. Στο 20’ο Πανταζής βγήκε τετ-α-τετ ο Πανταζής με τον Λυμπερόπουλο, έκανε το πλασέ για να αποκρούσει σωτήρια με τα πόδια ο τερματοφύλακας της Εράνης. Στο 25’ μετά από συνδυασμό Βλαχόπουλου, Κόλλια και πάσα στον Χατζηαράπη αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 60’ ο Καραγιάννης με απευθείας φάουλ έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκαριών. Στο 70’ ο Βλαχόπουλος έκανε το πλασέ περνώντας την μπάλα πάνω από τον Καλλιντέρη και αφού κτύπησε στη συμβολή των δοκαριών κατέληξε άουτ.

Στο 80’ από σέντρα του Βλαχόπουλου, ο Χατζηαράπης προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά-ψαράκι, όμως η μπάλα έφυγε άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Ο Καραγιάννης πέρα από το δοκάρι, είχε και άλλες δύο ευκαιρίες για γκολ στο β’ ημίχρονο, όμως στα ισάριθμα σουτ που έκανε ο Λυμπερόπουλος κατάφερε να αποκρούσει και να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του.

Διαιτητής ήταν ο Σκόρδος.

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Ι. Οικονομόπουλος (46’ Μπακούρος), Νικολακόπουλος, Μπουρδέκας, Πέππας, Χρονόπουλος, Μεϊντάνης (55’ Χάρμπας), Παπαδήμος (65’ Γκρέτσα), Χατζηαράπης, Κόλλιας (84’ Σταματόπουλος), Βλαχόπουλος.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Καλλιντέρης, Δημητρίου, Ε. Δωδεκάτος (62’ Πετράκος), Λαγωνικάκος (75’ Παπαδόγκωνας), Γ. Δωδεκάτος, Δικαίος, Μπαλαούρας, Π. Οικονομόπουλος, Πανταζής, Καραγιάννης, Ι. Καραχάλιος (82’ Κουμπανάκης).