Τρίτη, 09 Οκτώβριος 2018 14:05

ΠΑΜΙΣΟΣ: Προβληματισμός για το 3-0 από το Καταστάρι

Γράφτηκε από τον

 

Με άδεια χέρια επέστρεψε από τη Ζάκυνθο ο Πάμισος, χάνοντας 3-0 από το Καταστάρι, που πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Αντίθετα η ομάδα της Μεσσήνης δεν έχει βαθμό, καθώς είχε ηττηθεί και στην πρεμιέρα και μάλιστα εντός έδρας με 1-2 από την Πελλάνα Καστορείου. Η νέα ήττα και κυρίως η πολύ κακή εμφάνιση έχουν φέρει προβληματισμό, διότι ο Πάμισος αντιμετώπισε δύο νεοφώτιστες ομάδες και θεωρητικά στα μέτρα του, αλλά ειδικά προχθές απογοήτευσε.

Ο Νίκος Κακαλέτρης χαρακτήρισε δίκαιο και αντιπροσωπευτικό της εμφάνισης το αποτέλεσμα στο Καταστάρι.

"Γκάζια" Κακαλέτρη για τα γκολ από στατικές φάσεις

Ο προπονητής των “πρασίνων” μιλώντας στην “Ελευθερία” δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που ήρθε αυτό το 3-0.

“Δεν μπορείς να διεκδικείς κάτι από ένα ματς, όταν δέχεσαι τρία γκολ από στατικές φάσεις. Ολη η προσπάθεια μηδενίζεται. Δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση και το πληρώσαμε σε κομβικά σημεία του αγώνα”. Ο Νίκος Κακαλέτρης παραδέχεται ότι υπάρχει προβληματισμός από τις δύο σερί ήττες, αλλά εκτιμά ότι μπορεί να αλλάξει η κατάσταση: “Ολα διορθώνονται και είναι στο χέρι μας, αρκεί να υπάρχει υπομονή και επιμονή σ’ ένα αρχικό πλάνο. Η ομάδα ξεκίνησε με πολλές ελλείψεις και αδυναμίες, αλλά θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε στη συνέχεια”.

Αγωνιστικά, ο Πάμισος έδωσε χθες φιλικό ματς με το Διαβολίτσι προπονητικού χαρακτήρα, στο οποίο χρησιμοποιήθηκαν όσοι δεν έπαιξαν στη Ζάκυνθο.

Σήμερα υπάρχει ρεπό και από αύριο ξεκινά η προετοιμασία για το εντός έδρας ματς με το Μανδραϊκό. Οι “πράσινοι’ περιμένουν να εκδοθούν τα δελτία των Ντεναγιέρ, Καρβάλιο ώστε να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής, ενώ εντός της εβδομάδας ίσως ανακοινώσουν μία μεταγραφή.