Παρασκευή, 01 Φεβρουάριος 2013 20:29

Βολική αναβολή για την "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής (η Ενωση Β' - Γ' εθνικής) ανέβαλε  τα προγραμματισμένα για την Κυριακή παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής της Γ' εθνικής. Έτσι δεν θα διεξαχθεί το παιχνίδι της "Μαύρης Θύελλας" με τον Αχαρναϊκό που επρόκειτο να γίνει στο Δημοτικό Στάδιο.
Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, αιτία της αναβολής είναι η 48ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας που θα δημιουργήσει πρόβλημα στις μετακινήσεις των ομάδων. Οι αγώνες θα γίνουν την επόμενη Κυριακή 10 Φεβρουαρίου. Ετσι το πρωτάθλημα πάει μια εβδομάδα πίσω.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Λόγω της νέας 48ώρης απεργίας που αποφάσισε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία ( ΠΝΟ), καθώς και για την ισονομία των Πρωταθλημάτων η FOOTBALL LEAGUE & FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ, αποφάσισε την μετάθεση όλων  των αγώνων της 12ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της FOOTBALL LEAGUE 2 του 1ου και του 2ου Ομίλου που είχαν προγραμματισθεί να διεξαχθούν την 03-02-2013 , για την Κυριακή  10-02-2013».
Στο στρατόπεδο της "Μαύρης Θύελλας" δεν δυσαρεστήθηκαν από αυτή την εξέλιξη. Αντίθετα, θα υπάρξει χρόνος να αποθεραπευθούν οι τραυματίες Μπελεβέντης και Καντούτσης. Ο πρώτος είναι βέβαιο ότι θα είναι έτοιμος την επόμενη Κυριακή, ενώ δεν αποκλείεται να προλάβει και ο δεύτερος.
Επιπλέον, η Καλαμάτα είναι μια ομάδα που πλέον έχει αρκετά νέα πρόσωπα και μια εβδομάδα δουλειάς ακόμη θα της δώσει την ευκαιρία να βελτιώσει τις αδυναμίες της και να παρουσιαστεί όσο το δυνατό καλύτερη στο κρίσιμο ματς με τον Αχαρναϊκό.
Από εκεί και πέρα, η σημερινή προπόνηση έγινε στο γήπεδο του Αρι, ενώ η αυριανή θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας.
Ν.Τσ.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ