Τετάρτη, 10 Οκτώβριος 2018 18:59

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό κάλεσε η UEFA σε έκτακτη σύσκεψη

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό κάλεσε η UEFA σε έκτακτη σύσκεψη

Η UEFA κάλεσε σε έκτακτη συνάντηση ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στην Αθήνα (11/10) για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έστω και αν πέρασαν σχετικά αναίμακτα τα τρία πρώτα ντέρμπι με ξένους διαιτητές, αναγκάζουν την UEFA να ζητήσει έκτακτη σύσκεψη αύριο (11/10) με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό λόγω του ότι εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη ένταση ανάμεσα στους παράγοντές τους.

Από τον ΠΑΟΚ στο ραντεβού θα είναι ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, η νομικός σύμβουλος του Ολυμπιακού, Λίνα Σουλούκου, ο Α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, ενώ το "τριφύλλι" θα εκπροσωπήσει ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης, νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ. Παρούσα θα είναι και η Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA.

Ο Άρης δεν έχει κληθεί στη συνάντηση, η οποία δεν θα έχει συγκεκριμένη ατζάντα και επίσημο χαρακτήρα. Θα βρεθούν και θα τα πουν για τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου οι "ευρωπαίοι" έχουν παρατηρήσει πως η οξύτητα παραμένει σε υψηλά επίπεδα, παρότι τα τρία ντέρμπι μεταξύ των διεκδικητών του τίτλου πέρασαν "αναίμακτα"...

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ