Πέμπτη, 11 Οκτώβριος 2018 14:19

Α’ ΤΟΠΙΚΗ: Αγωνιστική των... νεοφώτιστων

Γράφτηκε από τον

 

Ο Απόλλωνας Καλαμάτας και το Διαβολίτσι είναι οι μόνες ομάδες που έχουν το απόλυτο των βαθμών μετά από δύο αγωνιστικές στην Α’ τοπική.

Βέβαια και οι δύο ομάδες μετρούν από μια νίκη στα χαρτιά επί του Α.Ο. Φαραί. Αυτοί που πάντως ξεχώρισαν στη δεύτερη αγωνιστική είναι οι νεοφώτιστοι.

Η Α.Ε. Μάνης νίκησε στο Μελιγαλά με 2-1 τον Εθνικό και ο Ολυμπιακός Ανάληψης με 1-0 την Ομόνοια στο “Γ. Λουκαρέας” , ενώ η Α.Ε. Αβίας παρότι έχανε μέχρι το 85’ με 2-0 από την Ανδρούσα, πήρε το βαθμό και το 2-2 έχει γεύση νίκης για την ομάδα του Κάμπου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ΑΕΜ και Ολυμπιακός ήταν οι μόνοι φιλοξενούμενοι που νίκησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο. Για τις δύο ομάδες ήταν μάλιστα η πρώτη νίκη στην Α’ τοπική, μιας και στην πρεμιέρα η Μάνη είχε μείνει στο 0-0 με τον Τέλλο Αγρα και οι “ερυθρόλευκοι” είχαν ηττηθεί με 1-0 από τη Σπερχογεία.

“Σεφτέ” στους βαθμούς έκανε και η Αβία, που στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί με 3-0 από το Διαβολίτσι.

Την προσεχή αγωνιστική Ολυμπιακός Ανάληψης και Α.Ε. Αβίας θα παίξουν μεταξύ τους στη Μεσσήνη, στο πρώτο φετινό εντός έδρας ματς για τον Ολυμπιακό, ενώ η ΑΕΜ θα υποδεχτεί τον Πανθουριακό.

Μάνη και Αβία είναι βέβαια τυπικά γηπεδούχοι, καθώς περιμένουν να ολοκληρωθούν τα έργα στο γήπεδό τους για να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Ετσι η ΑΕΜ χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο της Δυτικής Παραλίας (πρώην Σφαγείων) και η Αβία το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ. Παρ’ όλα αυτά δείχνουν στο ξεκίνημα της σεζόν ανταγωνιστικές και ικανές να κάνουν ζημιές, όπως και η τρίτη ομάδα που ήρθε από την Α1 τοπική, ο Ολυμπιακός Ανάληψης.