Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018 18:41

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-1: “Χρυσός” βαθμός στο 94’ με Ν. Μάλαμα

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-1: “Χρυσός” βαθμός στο 94’ με Ν. Μάλαμα

 

Εναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για παραμονή πήρε χθες ο Ολυμπιακός Καλαμάτας στην Κυπαρισσία χάρις σε γκολ στις καθυστερήσεις...

Η καλαματιανή ομάδα με γκολ του Νίκου Μάλαμα στο 94’ ισοφάρισε σε 1-1 και έμεινε αήττητη σε μια δύσκολη έδρα.

Ο ΑΟΚ από την άλλη είχε προηγηθεί πολύ νωρίς με τον Σάββα Αντωνόπουλο, όμως στο δεύτερο μέρος επήλθε η κούραση και είχε την ατυχία να δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις.

Μόλις στο 1’ το κοντινό σουτ του Αναγνωστόπουλου έφυγε λίγο άουτ.

Στο 4’ ο Χρονόπουλος με κάθετη πάσα έβγαλε τετ α τετ τον Αντωνόπουλο και εκείνος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες με ισάριθμα σουτ των Αντωνόπουλου και Χρονόπουλο και μια κεφαλιά του Αριδά, ενώ ο Ολυμπιακός είχε να επιδείξει ένα σουτ του Αλεξανδρόπουλου στο 44’ που έδιωξε με τάκλιν σε κόρνερ ένας αμυντικός.

Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά μετά το 60’ οι “ερυθρόλευκοι” βγήκαν μπροστά για την ισοφάριση.

Στο 73’ ο Γιαννουκάκης σκόραρε με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του

Κ. Μάλαμα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ύστερα από υπόδειξη του βοηθού που υπέδειξε πως η μπάλα είχε βγει εκτός αγωνιστικού χώρου. Μια απόφαση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες της καλαματιανής ομάδας.

Και φτάνουμε στο 94’ όταν μετά από γέμισμα και σύγχυση στην περιοχή της Κυπαρισσίας ο Ν. Μάλαμας, που ήταν η “χρυσή αλλαγή” του Γιώργου Γρηγορόπουλου, με κοντινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1 δίνοντας τον βαθμό στην ομάδα του.

Το ματς σφύριξε ο Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Κασκάνη και Ταβουλαρέα.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δασκαλόπουλος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Αριδάς, Μιτρόφ, Μπακόπουλος, Νικολόπουλος, Χρονόπουλος (65’ Μπαλτζής), Θεοχαρόπουλος (78’ Δημητρακάκης), Αντωνόπουλος (85’ Ντέντα), Σπυρόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αντωνόπουλος, Βέλμαχος (70’ Γιαννουκάκης), Σταυρόπουλος, Γαβράς, Κολιός, Σκιάς, Ζέππος, Κ. Μάλαμας, Αλεξανδρόπουλος, Μπαζάνης, Αναγνωστόπουλος (78’ Ν. Μάλαμας).