Κυριακή, 12 Ιανουάριος 2014 14:04

Ηττα στο φινάλε για το Μεσσηνιακό, 1-0 από τον Παναργειακό

Γράφτηκε από τον


Μετά από πέντε διαδοχικές νίκες ο Μεσσηνιακός γνώρισε σήμερα την ήττα με 1-0 στο Αργος από τον Παναργειακό και υποχώρησε στην 5η θέση του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής. Ηταν ένα ματς που φαινόταν ότι θα κριθεί στο γκολ, όπερ και εγένετο.


Ο Παπαϊωάννου τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο σκόραρε  και σταμάτησε το αρνητικό σερί του Παναργειακού, που προερχόταν από τρεις σερί ήττες.
Συγκεκριμένα στο 87' ο Σιώκος από αριστερά έκανε γέμισμα και μετά την πρώτη απόκρουση των αμυντικών, η μπάλα πέρασε στο πίσω δοκάρι, όπου ο Παπαϊωάννου πλάγια και μόνος με κεφαλιά στη κλειστή γωνία του Κυριακόπουλου πέτυχε το 1-0.
Ο Μεσσηνιακός είχε οπισθοχωρήσει στα τελευταία λεπτά για να κρατήσει το βαθμό και το πλήρωσε. Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως έκανε καλή εμφάνιση και μπήκε πιο δυνατά σε σχέση με το πρώτο όπου οι γηπεδούχοι είχαν πιέσει στο ξεκίνημα.
Λίγο έλειψε μάλιστα ο Παναργειακός να ανοίξει το σκορ μόλις στο 3'  όταν από τη συνεργασία Αγγελόπουλου-Κάπλατζη,, η μπάλα έφθασε στον Χαζησοφρωνίου, που άνοιξε δεξιά για τον Τριμπόνια, ο οποίος με σουτ μέσα  από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκαριών.
Στο 9' ο Τσουλάκος σούταρε, αλλά ο Κατσαούνης μπλόκαρε στην κλειστή του γωνία.
Στο 10' ο Κάπλατζης επιχείρησε σουτ ο Κυριακόπουλος απέκρουσε και στην επαναφορά ο Τριμπόνιας σούταρε άουτ.
Δύο λεπτά αργότερα ο Κυριακόπουλος και πάλι έδιωξε την μπάλα στην κεφαλιά του Ταμπάκη. Στο 14' ήταν η σειρά του Μεσσηνιακού να απειλήσει με το πλασέ του Μπιμπίρη με τους αμυντικούς να απομακρύνουν τελευταία στιγμή προ του Χελά.
Ο Αγγελόπουλος είχε δύο καλές στιγμές στο 40' και στο 42' και στο 43' από βαθιά μπαλιά ο Βιτάλι έφυγε στον κενό, αλλά πρόλαβε ο Κατσαούνης και έδιωξε.
Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι είχε καλύτερο ρυθμό, με το Μεσσηνιακό να είναι πιο απειλητικός.
Στο 46' ο Κατσαούνης και πάλι πρόλαβε και μπλόκαρε την μπάλα προ του Βιτάλι, ενώ στο 47' ο γκολκίπερ του Παναργειακού έδιωξε με το πόδι το σουτ του Τσουλάκου.
Με τον ίδιο τρόπο έδιωξε ο Κυριακόπουλος το σουτ του προωθημένου Φίλη στο 56'.
Στο 67' από κάθετη πάσα του Ταχματζίδη, ο Χελάς πρόλαβε και τσίμπησε την μπάλα από τον Ταμπάκη, αλλά ο Κατσαούνης έτρεξε στη μπάλα και την έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 88' ο Σπανός πήρε την κεφαλιά από φάουλ του Λουμπαρδέα, με την μπάλα να περνά έξω από τη ρίζα του δεξιού δοκαριού του Κυριακόπουλου.

Πώς έπαιξαν

Ο Δουβίκας παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές: τον νεοαποκτηθέντα Κατσαούνη κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Ζίου, αριστερά τον Φλώρο, Ταμπάκη και Φίλη στο κέντρο άμυνας, οι Ισούφη και Λουμπαρδέας αμυντικά χαφ, μπροστά τους ο Χατζησοφρωνίου, στα πλάγια της επίθεσης τους Τριμπόνια, Κάπλατζη και στην κορυφή τον Αγγελόπουλο. O Tσάκωνας είχε τους Νινιό, Κουρεντζή, Μπιμπίρη, Δασκαλάκη στην άμυνα, αμυντικά χαφ Μπεγέτη, Αργυρόπουλο, μπροστά τους τον Τσουλάκο, στην κορυφή της επίθεσης τον Βιτάλι και στα πλάγια Χελά και Ταχματζίδη.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κατσαούνης- Ζίου, Φλώρος, Ταμπάκης, Φίλης (71' Σιώκος), Ισούφη, Τριμπόνιας, Λουμπαρδέας, Αγγελόπουλος, Χατζησοφρωνίου (84' Παπαϊωάννου), Κάπλατζης (51΄ Σπανός)

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κυριακόπουλος, Νινιός, Δασκαλάκης, Κουρεντζής, Μπιμπίρης, Μπεγέτης, Αργυρόπουλος, Ταχματζίδης, Βιτάλι (58' Τσουκάλης), Τσουλάκος, Χελάς (81' Σπανός).