Σάββατο, 20 Οκτώβριος 2018 11:27

A' ΤΟΠΙΚΗ: Αμφίρροπα ματς στην 4η αγωνιστική

Γράφτηκε από τον

 

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανθουριακό και τον Τσικλητήρα Πύλου ξεκινά σήμερα η 4η αγωνιστική στην Α' τοπική, όπου καμία ομάδα δεν έχει το απόλυτο των βαθμών.

Το επίπεδο δυναμικότητας φαίνεται ότι είναι χαμηλότερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά το πρωτάθλημα θα είναι πιο ενδιαφέρον. Ενδεικτικό ότι το Διαβολίτσι, ο Απόλλωνας η Ανδρούσα και ο Τσικλητήρας μοιράζονται την πρώτη θέση. Στον αντίποδα η Ομόνοια, ο Εθνικός Μελιγαλά, η Αβία, ο Ολυμπιακός Καλαμάτας και ο Τέλλος Αγρας δεν έχουν ακόμα νίκη. Η ομάδα των Γαργαλιάνων είναι πάντως αήττητη και η μόνη που έχει ξεκινήσει με τρεις ισοπαλίες. Αύριο θα ψάξει το πρώτο τρίποντο με αντίπαλο την Ομόνοια, η οποία είναι η μόνη με 0 βαθμούς και θέλει να κάνει "σεφτέ".

Στο πρόγραμμα του διημέρου ξεχωρίζουν το μοναδικό ματς που θα διεξαχθεί σήμερα στο γήπεδο της Σπερχογείας και το αυριανό στο Ασπρόχωμα (Απόλλωνας - Ανδρούσα).

Στη Σπερχογεία, ο Πανθουριακός των 6 βαθμών θα παίξει με τον Τσικλητήρα των 7 βαθμών σ' ένα ματς που έχει και την ιδιαιτερότητα της επιστροφής του Γιώργου Αργυρόπουλου ως αντιπάλου της Θουρίας. Ο προπονητής του Τσικλητήρα θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την ομάδα που εργάστηκε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια και δεν κρύβει ότι τα συναισθήματά του θα είναι έντονα.

Την Κυριακή ο Απόλλωνας Καλαμάτας μετά την ισοπαλία στο Διαβολίτσι θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Ανδρούσα ώστε να μείνει στην κορυφή. Η Ανδρούσα πήρε ξεκούραστο τρίποντο με τον Α.Ο. Φαραί την περασμένη αγωνιστική και θέλει να πανηγυρίσει το πρώτο φετινό διπλό.

Ο τέταρτος της... παρέας των πρωτοπόρων ο Α.Ο. Διαβολιτσίου θα δώσει το δεύτερο σερί εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Κυπαρισσία, η οποία έχασε στις καθυστερήσεις τους τρεις βαθμούς με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα υποδεχτούν στο "Γ. Λουκαρέας" την νεοφώτιστη Α.Ε. Μάνης, η οποία θέλει να "ρεφάρει" την εντός έδρας ήττα από τον Πανθουριακό.

Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, στον Κορδία θα παίξουν η Α.Ε. Αβίας με την Εράνη, η οποία θα βρεθεί για δεύτερη σερί Κυριακή στην Καλαμάτα με σκοπό να επιστρέψει στη βάση της με τους τρεις βαθμούς. Την περασμένη αγωνιστική η φιλιατρινή ομάδα νίκησε την Ομόνοια, ενώ αυτή του Κάμπου έχασε από τον Ολυμπιακό Ανάληψης. Ο τελευταίος θα πάρει τρίποντο χωρίς αγώνα με Α.Ο. Φαραί. Τέλος στο Μελιγαλά ο τοπικός Εθνικός θα υποδεχτεί τη Σπερχογεία, η οποία μετά από ένα συναρπαστικό ματς αναδείχθηκε ισόπαλη 4-4 με τον Τέλλο Αγρα, ενώ οι γηπεδούχοι γνώρισαν τη δεύτερη φετινή ήττα από τον Τσικλητήρα Πύλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων και οι διαιτητές έχουν ως εξής:

 

Σάββατο

 

ΑΣ Πανθουριακός – Τσικλητήρας Πύλου

Γήπεδο Σπερχογείας “Πέτρος Γεωργανάς’’

Κουτσαναστάσης, Καρβούνης, Τσίρμπας

 

Κυριακή

 

Α.Ο Διαβολιτσίου – Α.Ο Κυπαρισσίας

Γήπεδο Διαβολιτσίου “Καπετάν Βασίλης’’

Η. Νικολόπουλος, Μπασιλάρης, Παναγιωτόπουλος

Ολυμπιακός Καλαμάτας -Α.Ε. Μάνης

Γήπεδο “Γ. Λουκαρέας’’

Πλακογιάννης, Κασκάνης, Τσουκάλη

Απόλλωνας Καλαμάτας – Α.Σ Ανδρούσας

Γήπεδο Ασπροχώματος

Καυκάς, Ρουμελιώτης, Ρηγόπουλος

Εθνικός Μελιγαλά – Α.Ο Σπερχογείας

Γήπεδο Μελιγαλά

Ψηλοπαναγιώτης, Γιαννέτσος, Κυριόπουλος

Α.Ε. Αβίας – Εράνη Φιλιατρών

Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ

Ρέκκας, Μιχαλόπουλος, Γάκης

Τέλλος Αγρας – Α.Ο Ομόνοια

Γήπεδο Γαργαλιάνων

Ζαρακοβίτης, Βανικιώτης, Μπουρίκας

Όλα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 3.30 μ.μ.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Σε 3 αγώνες)

1. Τσικλητήρας Πύλου 5-2 7

-. Διαβολίτσι 3-0 7

-. Ανδρούσα 4-2 7

-. Απόλλωνας Καλαμάτας 3-1 7

5. Εράνη 6-3 6

-. Πανθουριακός 4-2 6

-. Ολυμπιακός Ανάληψης 3-2 6

8. Α.Ε. Μάνης 2-3 4

-. Κυπαρισσία 3-4 4

-. Σπερχογεία 5-6 4

11. Τέλλος Αγρας 5-5 3

12. Ολυμπιακός Καλαμάτας 3-4 2

13. Εθνικός Μελιγαλά 2-5 1

-. Α.Ε Αβίας 3-7 1

15. Ομόνοια 1-6 0

* Ο Α.Ο. Φαραί έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.