Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2018 20:41

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 1-1: Ξανά βαθμός με Ν. Μάλαμα για τους “ερυθρόλευκους”

Γράφτηκε από τον

Οπως στην Κυπαρισσία, έτσι και χθες στο “Γ. Λουκαρέας” ο Νίκος Μάλαμας ήρθε από τον πάγκο και έδωσε το βαθμό στους “ερυθρόλευκους”.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Καλαμάτας ισοφάρισε στο 81’ το γκολ του Μπεγέτη από το 5’ και οι γηπεδούχοι μετρούν 3 ισοπαλίες σε 4 αγωνιστικές.

Για τη νεοφώτιστη Μάνη ήταν η δεύτερη ισοπαλία στην Α’ τοπική, αλλά δεν μπορεί να φέρει ικανοποίηση. Αφενός γιατί η ΑΕΜ έχασε στο τελευταίο δεκάλεπτο το προβάδισμα που είχε πάρει από νωρίς και αφετέρου διότι είδε δύο παίκτες της να τραυματίζονται σοβαρά.

Σοβαροί τραυματισμοί για Τζίφα και Μιχαλέα

Ο λόγος για τους Γιάννη Μιχαλέα και Βασίλη Τζίφα. Μάλιστα ο δεύτερος αντικατέστησε το νεαρό Μιχαλέα, αλλά στο 80’ αποχώρησε και αυτός τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο και εκφράζονται φόβοι για σοβαρή ζημιά στο γόνατο.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σε επικοινωνία που είχαν με την “Ε” εύχονται στους δύο παίκτες να επιστρέψουν γρήγορα στα γήπεδα.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Μπεγέτης έκανε όπως προαναφέραμε στο 5’ το 0-1 σε “κομπίνα” σε εκτέλεση φάουλ.

Η Μάνη είχε ευκαιρία να τελειώσει το ματς στο 78’ σε τετ α τετ με το Γιάννη Χελά και στο 81’ δέχτηκε την ισοφάριση από το Ν. Μάλαμα, που μόλις είχε μπει στο ματς και στη συνέχεια αποχώρησε λόγω τραυματισμού! Η ΑΕΜ διαμαρτυρήθηκε πάντως ότι η μπάλα που χτύπησε στο δοκάρι δεν είχε περάσει τη γραμμή, αλλά ο βοηθός έδειξε σέντρα. Μετά το 1-1 οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία με το Βαγγέλη Χελά για να πάρουν τη νίκη.

Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς τον Κασκάνη και την Τσουκάλη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αντωνόπουλος, Βέλμαχος (46’ Αναγνωστόπουλος), Σταυρόπουλος, Κολλιός, Γαβράς, Ζέππος, Μπέρμπερι, Σκιάς (78’ Γιαννουκάκης), Κ. Μάλαμας (80’ Ν. Μάλαμας, 82’ λ.τρ. Μπούνας), Αλεξανδρόπουλος, Μπαζάνης.

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Καστριτσέας, Μπεγέτης, Βαβαρούτσος, Πιχιιόνι, Πετριτάι, Δουρούμης, Μιχαλέας (55’ λ.τρ. Τζίφας, 80’ Στύλλα), , Β. Χελάς, Κ. Πουλάκος (70’ Χατζηπαναγιώτης), Π. Πουλάκος, Ι, Χελάς.